Tiszta Forrás
2022. november 26.   
Névnap: Virág, Szvetlana

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ZSOLTÁR 94 ~ ~ ~ ~ Jöjjetek, örvendezzünk az Úrnak, ujjongjunk szabadító Istenünknek. ~ ~ Járuljunk eléje magasztalással, vigadjunk előtte zsoltárokkal. ~ ~ Mert nagy Isten az Úr, hatalmas király ő minden istenen. ~ ~ Kezében vannak a föld mélységei, s övé a hegyek csúcsa. ~ ~ Övé a tenger, ő alkotta meg, s az ő keze formálta a szárazföldet. ~ ~ Jöjjetek, imádjuk, hajoljunk meg, boruljunk térdre az Úr, a mi alkotónk előtt! ~ ~ Mert ő az Úr, a mi Istenünk, mi pedig az ő legelőjének népe, s kezének juhai vagyunk. ~ ~ Ma, ha szavát meghalljátok: ˝Ne keményítsétek meg szíveteket, mint Meribánál s Massza napján a pusztában, hol atyáitok megkísértettek engem: próbára tettek, bár látták műveimet. ~ ~ Negyven esztendeig undorodtam e nemzedéktől, s azt mondtam: tévelygő szívű nép ez. ~ ~ Nem ismerték útjaimat, ezért haragomban megesküdtem: nem mennek be nyugalmamba!˝ ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
57 látogató

Látogatások

- ma: 59
- tegnap: 117
2021.05.31. 00:10 Kristóf
Hozzászólások: 0

Május 31 - Évközi 9. hét hétfő

Istenünk, minden jó tőled származik. Add meg, kérünk, hogy sugallatodat követve helyesen gondolkodjunk, és irányításoddal a jót meg is valósítsuk. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

 
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás