Tiszta Forrás
2020. június 04.   
Névnap: Bulcsú, Kerény

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

TRIANON-100 † † † 100 évvel ezelőtt, 1920. június 4-én a trianoni békediktátummal szétszakították az ezeréves keresztény Magyarországot, Szent István király országát. † † † Azt a Magyarországot, amely évszázadokon keresztül vérét áldozva védte Európa nyugati részét az idegen hatalmak hódításaitól. † † † Trianonban nemcsak országunkat feszítették keresztre, hanem megásták Európa sírját is. † † † Csak azoknak van jövőjük, akik hisznek az Istenben, hisznek a hazában, és hisznek az örök Igazságban! † † † Imádkozzunk hazánkért, magyar nemzetünkért, az elszakított magyar területeken élő, és a világban szétszóródott magyar testvéreinkért! † † † Isten, áldd meg a magyart! † † †

Jelen van

0 felhasználó
11 látogató

Látogatások

- ma: 38
- tegnap: 154
2018.06.10. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Június 10- Évközi 10. vasárnap

Istenünk, benned bízók erőssége, nélküled semmit sem tehet a gyenge halandó. Kérünk, add nekünk mindenkor kegyelmed segítségét, hogy jószándékkal teljesítsük parancsaidat, és cselekedeteinkkel megnyerjük tetszésedet. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

 
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás