Tiszta Forrás
2019. december 15.   
Névnap: Valér, Detre

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

☼ ☼ ☼ ADVENT 3. VASÁRNAPJA van. ~ ~ ♡ ~ ~ SZENTLECKE: 2019-12-15 ~ ~ ~ ~ Legyetek tehát béketűrők, testvéreim, az Úr eljöveteléig! ~ ~ Íme, a földművelő is várja a föld drága terményét, türelmesen várakozik, amíg a korai és a késői esőt megkapja. ~ ~ Legyetek ti is türelmesek, és erősítsétek meg szíveteket, mert az Úr eljövetele közel van! ~ ~ Ne panaszkodjatok, testvérek, egymás ellen, hogy meg ne ítéljenek benneteket! ~ ~ Íme, a bíró az ajtó előtt áll! ~ ~ A szenvedésben és béketűrésben legyenek példaképeitek, testvérek, azok a próféták, akik az Úr nevében szóltak! /Jak 5,7-10/

Jelen van

0 felhasználó
14 látogató

Látogatások

- ma: 515
- tegnap: 1278
2019.04.09. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Április 9 - Nagyböjt 5. hetének keddje

Istenünk, áraszd híveid szívébe kegyelmed világosságát, hogy bűneinket megbánva neked szenteljük magunkat. Adj nekünk istenfélő lelkületet, és hallgasd meg jóságosan esedezésünket. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

 
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás