Tiszta Forrás
2020. január 28.   
Névnap: Károly, Karola

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

NAPI EVANGÉLIUM: 2020.01.28. ~~~~ Ekkor az anyja és a testvérei odajöttek, és kint megállva üzentek neki, és hívták őt. ~~ A körülötte ülő tömegből szóltak is neki: ˝Íme, anyád és testvéreid keresnek téged odakinn!˝~~ Ő így felelt nekik: ˝Ki az én anyám, és kik az én testvéreim?˝ ~~ Aztán körültekintett azokon, akik körülötte ültek, és ezt mondta: ˝Íme, az én anyám és testvéreim. Mert aki Isten akaratát cselekszi, az az én testvérem, nővérem és anyám.˝ (Mk 3,31-35) ~~~~ Ezek az evangélium igéi.

Jelen van

0 felhasználó
12 látogató

Látogatások

- ma: 54
- tegnap: 182
2019.06.07. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Június 7 - Húsvét 7. hetének péntekje

Urunk, Istenünk, szálljon le reánk a Szentlélek ereje, hogy akaratodat hűséges lélekkel kövessük, és vallásos életünkkel meg is valósítsuk. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás