Tiszta Forrás
2020. március 29.   
Névnap: Auguszta, Bertold

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ZSOLTÁR 129 ~ ~ ~ ~ A mélységből kiáltok hozzád, Uram! Uram, hallgasd meg szavamat! ~ ~ Legyen füled figyelmes hangos esedezésemre. ~ ~ Uram, ha a vétkeket számon tartod, Uram, ki állhat meg előtted? ~ ~ Hiszen tenálad a bocsánat, hogy féljünk téged. ~ ~ Benned bízom, Uram. ~ ~ Lelkem bízik az ő szavában, várja lelkem az Urat, jobban, mint az őr a hajnalt. ~ ~ Jobban, mint az őr a hajnalt, várja Izrael az Urat, mert az Úrnál van az irgalom, és bőséges nála a szabadítás. ~ ~ Ő megszabadítja Izraelt minden gonoszságától. ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
21 látogató

Látogatások

- ma: 111
- tegnap: 210
2016.05.14. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Május 14- Húsvét 7. hetének szombatja

Mindenható Istenünk, a húsvéti szent idő végén kérünk, segíts, hogy kegyelmedből a feltámadás hite szerint alakítsuk erkölcseinket és életünket. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás