Tiszta Forrás
2021. február 26.   
Névnap: Edina, Viktor

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
5 látogató

Látogatások

- ma: 9
- tegnap: 132
2016.06.10. 03:00 Kristóf
Hozzászólások: 2

Június 10- Évközi 10. hét péntekje

Június 10- Évközi 10. hét péntekje

Mindenható Örök Isten!

Te az embert vidámnak és ujjongó szívűnek teremtetted akinek sok olyan földi dolgot adtál amelyben kedvét leli és előtted is kedves. Kérünk tekints most le az idei futball bajnokság résztvevőire és szurkolóira! Ők az önfeledt játék és szorakozás miatt gyűltek össze és mindnyájan a te gyermekeid. Add meg, hogy sportszerűen, egymást tisztelve játszanak és ne a győzelem legyen a fontos hanem a részvétel. Áldd meg a szurkolókat hogy ne veszítsék el a nagy hévben emberi voltukat hanem maradjanak meg minden körülmény között is higgadtnak. 

Védelmezz mindenkit aki ott van Franciaországban és hatalmas irgalmadra kérünk nyújtsd ki feléjük jobbodat ha a terror sötét szelleme újra Európa felé tart. Istenünk add, hogy ez az egy hónap valóban a játék öröméről szóljon és az emberek tanuljanak belőle alázatot és tiszteletet egymás és a te dicsőségedre! Ámen!

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#2    2016.06.10.   11:59:13   __
Előzmény: #1
Csatlakozom Krisztához, nagyon szépen imádkoztál soraidban a tiszta, örömteli sportért, sportolókért és szurkolókért, köszönjük neked.
#1    2016.06.10.   10:09:32   Kriszta
Nagyon szép gondolatok Kristóf. Köszönjük !