Tiszta Forrás
2020. április 07.   
Névnap: Herman, János

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

KEDVES TESTVÉREINK! ~~~~ A weboldalon működik egy virtuális imaközösség, melyet Szent Kristófról neveztünk el. Minden hónapban meghatározott célra ajánljuk fel imáinkat. ~~ II ~~ Április hónapban imáinkat a betegségben szenvedőkért, a kórházban ápoltakért, az idős emberekért, az orvosokért, a betegápolókért és mindazokért ajánljuk fel, akik a koronavírus járvány idején a közjó érdekében dolgoznak. ~~ II ~~ Kérjük minden kedves olvasónkat, hogy csatlakozzon a felajánlott imádsághoz! ~~ Áldja meg az Isten az imádkozókat, és minden embernek adjon békességet! ~~~~ Domine Deus, Rex caelestis, Deus Pater omnipotens, Domine Fili, unigenite Iesu Christe. Domine Deus, Agnus Dei, Filius Patris! ~~ Qui tollis peccata mundi, miserere nobis! ~~ Qui tollis peccata mundi, suscipe deprecationem nostram! ~~~~ Urunk és Istenünk, mennyei Király, mindenható Atyaisten; Urunk Jézus Krisztus, egyszülött Fiú, Urunk és Istenünk, Isten Báránya, az Atyának Fia! Te elveszed a világ bűneit, irgalmazz nekünk! Te elveszed a világ bűneit, hallgasd meg könyörgésünket! ~~~~

Jelen van

0 felhasználó
9 látogató

Látogatások

- ma: 203
- tegnap: 307
2016.06.10. 03:00 Kristóf
Hozzászólások: 2

Június 10- Évközi 10. hét péntekje

Június 10- Évközi 10. hét péntekje

Mindenható Örök Isten!

Te az embert vidámnak és ujjongó szívűnek teremtetted akinek sok olyan földi dolgot adtál amelyben kedvét leli és előtted is kedves. Kérünk tekints most le az idei futball bajnokság résztvevőire és szurkolóira! Ők az önfeledt játék és szorakozás miatt gyűltek össze és mindnyájan a te gyermekeid. Add meg, hogy sportszerűen, egymást tisztelve játszanak és ne a győzelem legyen a fontos hanem a részvétel. Áldd meg a szurkolókat hogy ne veszítsék el a nagy hévben emberi voltukat hanem maradjanak meg minden körülmény között is higgadtnak. 

Védelmezz mindenkit aki ott van Franciaországban és hatalmas irgalmadra kérünk nyújtsd ki feléjük jobbodat ha a terror sötét szelleme újra Európa felé tart. Istenünk add, hogy ez az egy hónap valóban a játék öröméről szóljon és az emberek tanuljanak belőle alázatot és tiszteletet egymás és a te dicsőségedre! Ámen!

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#2    2016.06.10.   11:59:13   Pela
Előzmény: #1
Csatlakozom Krisztához, nagyon szépen imádkoztál soraidban a tiszta, örömteli sportért, sportolókért és szurkolókért, köszönjük neked.
#1    2016.06.10.   10:09:32   Kriszta
Nagyon szép gondolatok Kristóf. Köszönjük !