Tiszta Forrás
2019. október 23.   
Névnap: Gyöngyvér, János

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

~ ~ ~ ~ Az 1956-os forradalom felrázta az egész világot. ~ ~ Egy kis közép–európai nép fellázadt a zsarnokság, az idegen elnyomás ellen. ~ ~ Sokan buzdították a magyar népet, de tényleges segítséget nem kaptunk. ~ ~ Az amerikai politikusok segítségről szóló hangzatos ígéretei csak ígéretek maradtak. ~ ~ Kevesen tudják, hogy egy szegény vidéki kisfiúból sztárrá lett amerikai énekes, - aki Németországban töltötte le a katonaidejét – szívén viselte a magyarok sorsát. ~ ~ Ez az önzetlen, mindenkin segíteni akaró sztár adakozásra szólította fel az amerikai népet: elénekelt egy dalt, ami az 56-os magyar forradalmárokhoz szólt. ~ ~ A dal címe: Béke a völgyben. ~ ~ Ez a felvétel eddig az archívumok mélyén hevert. ~ ~ Az énekes neve: ELVIS PRESLEY. ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
18 látogató

Látogatások

- ma: 733
- tegnap: 1018
2016.06.23. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Június 23- Évközi 12. hét csütörtökje

Június 23- Évközi 12. hét csütörtökje

Egy magyar pap imája: Ima a magyar válogatottért

Istenem, áldalak a lehetőségért, hogy a magyar labdarúgó válogatott ezen az Európa-bajnokságon szerepelhet. Add, hogy ez az álom a Te akaratod szerint valósuljon meg. Kövesd minden lépésüket és kérlek, add erődet és bölcsességedet, hogy minden tehetségüket adva tudjanak játszani.


Segíts nekik, ne hagyd magukra őket a meccsek alatt, hogy sportemberhez méltóan tudjanak küzden,i és hogy mindig emelt fővel hagyhassák el a pályát.

Légy Te a tizenkettedik játékos, és vezesd el őket az örök győzelemre!

 

Ámen.

 
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás