Tiszta Forrás
2019. december 13.   
Névnap: Luca, Otília

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

NAPI EVANGÉLIUM: 2019-12-13 ~ ~ ~ ~ Kihez is hasonlítsam ezt a nemzedéket? ~ ~ Hasonló a gyerekekhez, akik a piacon ülnek, kiáltanak a többieknek, és mondják: ˝Furulyáztunk nektek, de nem táncoltatok, siratót énekeltünk, de nem gyászoltatok.˝ ~ ~ Mert eljött János, nem evett és nem ivott, és azt mondták: ˝Ördöge van! ˝ ~ ~ Eljött az Emberfia, eszik és iszik, és azt mondják: ˝Íme, a falánk és borissza ember, a vámosok és bűnösök barátja!˝ ~ ~ De a bölcsesség igazolást nyer a tettei által. /Mt 11,16-19/

Jelen van

0 felhasználó
18 látogató

Látogatások

- ma: 430
- tegnap: 1185
2017.01.29. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Január 29 - Évközi 4. vasárnap

Urunk, Istenünk, engedd, hogy téged egész lelkünkkel imádjunk, embertársainkat pedig őszinte szívből szeressük. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

 
Képtalálat a következőre: „jézus”
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás