Tiszta Forrás
2018. szeptember 24.   
Névnap: Gellért, Gerda

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

KEDVES TESTVÉREINK! ✝✝✝ A weboldalon működik egy virtuális imaközösség, melyet Szent Kristófról neveztünk el. Minden hónapban meghatározott célra ajánljuk fel imáinkat. ✝✝ ○ ✝✝ Szeptember hónapban a következő szándékokra ajánljuk fel imádságainkat: > Imádkozunk a diákokért, különösen az első osztályt most kezdő kisiskolásokért. > Imádkozunk a pályakezdő fiatalokért. > Imádkozunk az egyházhoz még hű püspökökért, papokért, lelkészekért. > Imádkozunk egyházunk híveiért, akik hűségesen kitartanak az evangélium tanítása mellett. ✝✝ ○ ✝✝ Kérünk minden kedves olvasót, hogy csatlakozzon a felajánlott imádsághoz! ✝✝Áldja meg az Isten az imádkozókat, és minden embernek adjon békességet! ✝✝ ○ ✝✝ Domine Deus, Rex caelestis, Deus Pater omnipotens, Domine Fili, unigenite Iesu Christe. Domine Deus, Agnus Dei, Filius Patris! ✝✝Qui tollis peccata mundi, miserere nobis! ✝✝ Qui tollis peccata mundi, suscipe deprecationem nostram! ✝✝✝Urunk és Istenünk, mennyei Király, mindenható Atyaisten; Urunk Jézus Krisztus, egyszülött Fiú, Urunk és Istenünk, Isten Báránya, az Atyának Fia! Te elveszed a világ bűneit, irgalmazz nekünk! Te elveszed a világ bűneit, hallgasd meg könyörgésünket! ✝✝✝

Jelen van

0 felhasználó
21 látogató

Látogatások

- ma: 545
- tegnap: 916
2018.03.13. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Március 13 - Nagyböjt 4. hetének keddje

Urunk, Istenünk, készítsd elő híveid szívét a nagyböjti szent gyakorlatokkal, hogy méltó lélekkel éljük át Húsvét szent titkát, és elvigyük az emberekhez a megváltás örömhírét. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

Képtalálat a következőre: „töviskorona”
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás