Tiszta Forrás
2019. november 14.   
Névnap: Aliz, Vanda

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

NAPI EVANGÉLIUM: 2018-11-14 ~ ~ ~ ~ Amikor a farizeusok megkérdezték tőle, hogy mikor jön el az Isten országa, ezt válaszolta nekik: ˝Az Isten országa nem jön el szembetűnő módon. ~ ~ Nem fogják azt mondani: ´Íme itt van,´ vagy ´amott´.~ ~ Mert az Isten országa köztetek van.˝ ~ ~ A tanítványoknak pedig ezt mondta: ˝Jönnek napok, amikor szeretnétek látni az Emberfiának egyetlen napját, és nem fogjátok látni. ~ ~ Ha azt mondják majd nektek: ´Íme, itt van´, ´me, ott van´; ne menjetek el és ne fussatok oda. ~ ~ Mert mint ahogy a cikázó villám az ég egyik végétől a másikig látszik, olyan lesz az Emberfia is az ő napján. ~ ~ De előbb még sokat kell szenvednie, és el kell, hogy vesse ez a nemzedék.” /Lk 17,20-25/ ~ ~ ~ ~ Ezek az evangélium igéi.

Jelen van

0 felhasználó
15 látogató

Látogatások

- ma: 507
- tegnap: 1376
2019.09.04. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Szeptember 4 - Évközi 22. hét szerdája

A reménység imája kőtáblára vésve

Uram! Vezess engem a halálból az életre, a hazugságból az igazságra! Vezess engem a kétségbeesésből a reménységre, a félelemből a bizalomra! Vezess engem a gyűlöletből a szeretetre, a háborúból a békébe! 

Engedd, hogy béke töltse be a sziveinket, a mi világunkat és az egész világmindenséget! 

Béke, béke, béke!

Amen 

Képtalálat a következőre: „teréz anya”

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás