Tiszta Forrás
2020. július 14.   
Névnap: Örs, Stella

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ZSOLTÁR 47 ~ ~ ~ ~ Nagy az Úr, minden dicséretre méltó Istenünk városában. ~ ~ Pompás magaslat az ő szent hegye, gyönyörűsége az egész földnek. ~ ~ Sion hegye messzi észak, a nagy király városa. ~ ~ Házaiban úgy ismerik Istent, mint menedéket. ~ ~ Mert íme, a föld királyai összegyűltek és egyesültek. ~ ~ De ahogy meglátták, ámulatba estek. ~ ~ Megrémültek, megremegtek. ~ ~ Rettegés fogta el őket ott, s a vajúdó asszonyéhoz hasonló gyötrelem. ~ ~ Hatalmas széllel összetörted a társisi hajókat. ~ ~ Amint hallottuk, magunk is láttuk, hogy a seregek Urának városát, a mi Istenünknek városát örökre alapította Isten! ~ ~ Megemlékezünk irgalmadról, ó Isten, templomod belsejében. ~ ~ Mint ahogy híred, ó Isten, dicséreted is betölti a föld határait. ~ ~ Jobbod igazsággal teljes. ~ ~ Örvendezik Sion hegye, s Júda leányai ujjongva örülnek ítéleteidnek, Uram. ~ ~ Járjátok körül Siont, nézzétek meg, számláljátok meg tornyait! ~ ~ Tekintsétek meg erődítéseit, járjátok be házait, hogy elmondhassátok a jövendő nemzedéknek! ~ ~ Valóban ő az Isten, a mi Istenünk örökké, mindörökkön-örökké, ő vezet minket mindörökké! ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
11 látogató

Látogatások

- ma: 81
- tegnap: 233
2018.06.26. 00:00 JóB
Hozzászólások: 0

Június 26 - Évközi 11. hét keddje

Június 26 - Évközi 11. hét keddje

Urunk, segíts minket sportszerűen játszani. 


Add, hogy játékunk tetszésre találjon előtted.

 
Add, hogy egész életünk sportszerű „játék” legyen és neked, valamint embertársainknak örömére szolgáljon. 


Légy irgalmas és segíts nekünk nyerni a mostani mérkőzésen és majd később is,  amikor életünknek és a játéknak vége szakad.

 

Ámen.     (A ghánai labdarúgó-válogatott imája)

 

Add, Urunk, hogy ez a bajnokság igazi sportszerű küzdelem legyen, ahol valóban a legjobb győz. Add, hogy a világbajnokság egy nagy ünneppé váljon, ahol a játékosok, a szervezők és a nézők azt ünneplik, ami összeköti őket.

 

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás