Tiszta Forrás
2018. december 10.   
Névnap: Judit, Loretta

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ZSOLTÁR 84 ~ ~ ~ ~ Megkegyelmeztél országodnak, Uram, véget vetettél Jákob fogságának. ~ ~ Megbocsátottad néped vétkét, betakartad minden bűnét. ~ ~ Visszatartottad nagy haragodat, elfordítottad felindulásod hevét. ~ ~ Állíts helyre minket, szabadító Istenünk, s fordítsd el rólunk haragodat! ~ ~ Vagy örökre haragszol ránk, és kiterjeszted haragodat nemzedékről nemzedékre? ~ ~ Ugye felénk fordulsz és életre keltesz minket és néped örvendezhet majd tebenned? ~ ~ Mutasd meg nekünk, Uram, irgalmasságodat, és szabadításodat add meg nekünk. ~ ~ Hadd halljam meg, mit szól hozzám az Úr Isten, hisz ő békét hirdet nemzetének, szentjeinek, s mindazoknak, akik megtérnek szívükben. ~ ~ Bizony, közel van üdvössége azokhoz, akik félik őt, hogy dicsőség lakozzék országunkban. ~ ~ Az irgalom és az igazság egymásra lelnek, csókot vált az igazságosság és a béke. ~ ~ Hűség sarjad a földből és igazság tekint le az égből. ~ ~ Valóban, az Úr megadja kegyelmét, és földünk megtermi gyümölcsét. ~ ~ Igazságosság jár előtte, s követi az úton lépteit. ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
48 látogató

Látogatások

- ma: 433
- tegnap: 827
2018.01.12. 00:00 Kristóf
Hozzászólások: 0

Január 12.- A doni katasztrófa 75. évfordulója

Mennyei Atyánk, fogadd jóságosan hozzád esdeklő néped imáját. Add, hogy felismerjük, mit kell tennünk, és adj erőt, hogy megismert kötelességeinket teljesítsük. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

 
 
Istenem, adj örök nyugodalmat a doni hősöknek abban az ismeretlen sírban amelyben nyugszanak távol szeretett hazájuktól amelyért életüket és vérüket adták. Ragyogtasd nekik az örök világosságot és az utolsó napon állítsd őket jobbodra! Nyugodjanak békességben! Ámen. 
 
Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás