Tiszta Forrás
2019. november 14.   
Névnap: Aliz, Vanda

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

NAPI EVANGÉLIUM: 2018-11-14 ~ ~ ~ ~ Amikor a farizeusok megkérdezték tőle, hogy mikor jön el az Isten országa, ezt válaszolta nekik: ˝Az Isten országa nem jön el szembetűnő módon. ~ ~ Nem fogják azt mondani: ´Íme itt van,´ vagy ´amott´.~ ~ Mert az Isten országa köztetek van.˝ ~ ~ A tanítványoknak pedig ezt mondta: ˝Jönnek napok, amikor szeretnétek látni az Emberfiának egyetlen napját, és nem fogjátok látni. ~ ~ Ha azt mondják majd nektek: ´Íme, itt van´, ´me, ott van´; ne menjetek el és ne fussatok oda. ~ ~ Mert mint ahogy a cikázó villám az ég egyik végétől a másikig látszik, olyan lesz az Emberfia is az ő napján. ~ ~ De előbb még sokat kell szenvednie, és el kell, hogy vesse ez a nemzedék.” /Lk 17,20-25/ ~ ~ ~ ~ Ezek az evangélium igéi.

Jelen van

0 felhasználó
21 látogató

Látogatások

- ma: 518
- tegnap: 1376