Tiszta Forrás
2023. december 10.   
Névnap: Judit, Loretta

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Adventi esti imádság: ~ ☼ ☼ ~ O Adonai, et Dux domus Israel, qui Moysi in igne flammae rubi apparuisti, et ei in Sina legem dedisti: veni ad redimendum nos in brachio extento. ~ ☼ ☼ ☼ ~ Ó, Urunk és Izrael Fejedelme, Te megjelentél Mózesnek az égő csipkebokor tüzében és Sinai hegyén törvényt adtál neki. Jöjj, nyújtsd ki karodat, hogy megválts bennünket. ~ ☼ ☼ ~

Jelen van

0 felhasználó
20 látogató

Látogatások

- ma: 162
- tegnap: 148
2015.06.19. 15:40 István
Hozzászólások: 1

Krisztus csodái napjainkban

Krisztus csodái napjainkban

Krisztus csodái napjainkban

Az alábbi tanúságtételek közül a másodikat a karizmatikus.hu oldalon találtam meg teljes terjedelmében,de előzőleg hallottam erről a csodás gyógyulásról Kaposvárott, a 2015 jún. 25.-i(Pünkösd) Cor et Lumen Christi gyógyító alkalmán.

Damian Stayne 2012. febr. 25-én tartott gyógyító imaalkalmán gyógyultak tanúságtételeVolt – nincs

Volt egy polipom a méhemben, amit még múlt év augusztusában vettek észre és rögtön el is küldtek volna egészségügyi küretre. Akkor időt kértem, aminek nem nagyon örült az orvos. Januárban megismételtük ugyanezt – ultrahangon látszott, hogy se nem nőtt, se nem csökkent a mérete.

Amikor a gyógyító délutánon sorra kerültek a ‘különböző növekmények’, én is fölálltam. Az egyik testvér, aki mellettem állt és imádkozott értem, másnap odajött hozzám és azt mondta, hogy látta, hogy Jézus kettő (nem egy, amiről én tudtam) valamit eltávolított a méhemből. Én magam nem éreztem semmit – csak próbáltam elérhetővé tenni magamat.

Különböző okok miatt csak májusban tudtam visszamenni az orvoshoz. Még el is kezdte a mondatot, hogy most már aztán (…ki kell szedni), de nem volt mit. Így az utolsó papíromon az áll, hogy volt – nincs.

Sz.B.Van egy tökéletes terve

A Tied vagyok Uram, hála köszönet és Dicsőség érte mindörökké! Ne engedj elszakadni tőled, hadd legyek életem minden pillanatában a TIED! Őrizz engem és vezess, ne engedd, hogy mást tegyek, mint amit Te akarsz!

2011-ben egyre többször rosszul éreztem magam. (egyre erősebb csontfájdalmaim voltak, vérzett az orrom, éjszakánként leizzadtam és lázas lettem. Nem gondoltam komoly betegségre. Egyre erősödő rosszulléteim lettek. Ezért is dicsőség az Úrnak, mert elmentem orvoshoz, aki laborba küldött.

A lelet, mint ítélet ért, myeloid akut leukémia abból is a rossz prognózisú, ahogy a csontvelő mintavétel megállapította. Féltem, tiltakoztam, küzdöttem, majd Istent kérdeztem, vádoltam miért Uram, és biztos? A válasz hamar megjött: Igen. Megrémültem.

Jött a többi szörnyűség, csontvelővétel, kemoterápia, de csak rosszabb lett minden. Míg Isten válaszolt. Február 24-én pénteken mennem kellett a Hematológiára, ahol az orvosom újra vért vett és közölte, hogy sajnos a kemonak nincs nagy eredménye, így most már igen sürgető a csontvelő transzplantáció, elő is jegyeztek rá.

Amíg vártam a vérvétel után, így kértem az Urat: Uram, te látsz engem és biztos vagyok benne tudod mit érzek. Annyira szeretném, ha elvennéd ezt, hadd legyek veled, vegyél magadhoz. Erre: 25-én élettel ajándékozott meg. Azt követő éjszaka nagyon rosszul voltam, nem is volt kedvem másnap a gyógyítóra elmenni, de azért elmentem egy ismerősöm kedvéért. Nem akartam elmenni, de ő ott várt engem a gyógyító alkalmon azért, hogy átölelhessen a szeretetével Ott az ima alatt nem éreztem semmit, ha nagyon akarom, akkor talán egy kicsi meleget, de vastag kabátban voltam, és talán utána mintha kevésbé fájtak volna a csontjaim.

Másnap viszont nagyon jókedvűen éreztem, éjjel nem izzadtam, nem voltak tüneteim! Elmentem soron kívül hétfőn az orvoshoz és kértem, vizsgáljon meg újra. Megtette. És utána égindulás, idegeskedés, orvosi fejek összedugása, kiabálás a telefonba, ki validálta ezeket a leleteket, jöjjön fel a laboros, jöjjön fel a vérautomata szerelő...és még egyszer meg is szúrtak, de ismét csak negatív. Az AB-s vércsoportom O-ra változott. Ezt is megismételték újra, ellenőrizték. Újra vettek csontvelő mintát is. Ez is negatív lett, bár erről még papírom nincs, de telefonban már mondták.

A leleteim egészségügyi szakértőnél vannak, kideríteni, mi történhetett. Nekem azonban hematológus szakorvosi papírom van minderről: AB-s vércsoport és most O-ás, ismételve is O-ás, bele van írva, hogy „a beteg más orvosnál nem járt, elmondása szerint Damian Stayne gyógyító alkalmán gyógyult meg”, bele van írva, hogy „a 34 éves nőbeteg orvosi szempontból megmagyarázhatat- lan módon gyógyult meg”, és az is, ami a legfontosabb: diagnózis: Sine morbo, azaz egészséges!

Nem értem az Úr szándékát, (vércsoport váltás?), de biztos nem véletlen tette ezt velem. Neki mindenre van egy tökéletes terve. Most újra rád bízok mindent Uram! Minden problémámat, örömömet, bánatomat, mindent és mindenkit akit elém hozol, múltam, jelenem, jövőm, mert minden tőled származik. Dicsőség hála és köszönet neked mindenért!

Brigitta

(Damian Stayne a Cor et Lumen Christi közösség vezetője, Nagy-Britannia)

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2015.06.20.   05:34:07   JóB
Köszönjük a megosztást István.

A világ 2000 év alatt sokat változott. Egyetlen fix pont van csak: Isten.

Ő tegnap, ma, és holnap is ugyanaz. Betegeket gyógyít, bűnösöket térít jó útra, reményvesztetteket vigasztal, elesetteket emel fel.

Boldog az az ember, aki hisz Őbenne ...