Tiszta Forrás
2022. november 27.   
Névnap: Virgil, Virgínia

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

☼ ADVENT 1. VASÁRNAPJA van. ~ ~ ♡ ~ ~ NAPI EVANGÉLIUM: 2022-11-27 ~ ~ ~ ~ Mert mint Noé napjai, olyan lesz az Emberfiának eljövetele is. ~ ~ Mert amint a vízözön előtti napokban csak ettek és ittak, nősültek és férjhez mentek, egészen addig a napig, amelyen Noé bement a bárkába, és nem is gondoltak rá, amíg el nem jött a vízözön és el nem ragadta mindnyájukat: így lesz az Emberfia eljövetele is. ~ ~ Ha akkor ketten a szántóföldön lesznek, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. ~ ~ S ha két asszony őröl malommal, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. ~ ~ Legyetek tehát éberek, mert nem tudjátok, mely napon jön el Uratok. ~ ~ Azt pedig értsétek meg, hogy ha tudná a házigazda, melyik őrváltáskor jön a tolvaj, ébren volna és nem engedné betörni a házába. ~ ~ Legyetek tehát készen ti is, mert amelyik órában nem gondoljátok, eljön az Emberfia. /Mt 24,37-44/

Jelen van

0 felhasználó
13 látogató

Látogatások

- ma: 51
- tegnap: 121
2015.07.01. 18:00 beckerj
Hozzászólások: 0

A kiskakas gyémánt félkrajcárja - szinező

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás