Tiszta Forrás
2020. július 02.   
Névnap: Ottó

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

SARLÓS BOLDOGASSZONY ünnepe van. ~ ~ ~ ~ NAPI EVANGÉLIUM: 2020-07-02 ~ ~ ~ ~ Mária pedig útra kelt azokban a napokban, és sietve elment a hegyek közé, Júda városába. ~ ~ Bement Zakariás házába, és köszöntötte Erzsébetet. ~ ~ És történt, hogy amint Erzsébet meghallotta Mária köszöntését, felujjongott méhében a magzat, és Erzsébet eltelt Szentlélekkel. ~ ~ Hangosan felkiáltott: ˝Áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse! De hogyan történhet velem az, hogy az én Uramnak anyja jön hozzám? Mert íme, amint fülemben felhangzott köszöntésed szava, felujjongott a magzat méhemben. És boldog vagy te, aki hittél, mert be fog teljesedni, amit az Úr mondott neked. ˝ ~ ~ Mária erre így szólt: ˝Magasztalja lelkem az Urat, és szívem ujjong megváltó Istenemben, mert tekintetre méltatta szolgálója alázatosságát . Íme, mostantól fogva boldognak hirdet engem minden nemzedék, mert nagy dolgot cselekedett velem a Hatalmas, és Szent az ő Neve. Irgalma nemzedékről nemzedékre azokra száll, akik őt félik. Hatalmas dolgokat művelt karja erejével, szétszórta a gondolataiban kevélykedőket. Hatalmasokat levetett a trónról, és kicsinyeket felemelt. Éhezőket betöltött jókkal, és üresen bocsátott el gazdagokat. Felkarolta Izraelt, az ő szolgáját, megemlékezve irgalmasságáról, amint megmondta atyáinknak, Ábrahámnak és utódainak mindörökre.˝ ~ ~ És Mária nála maradt mintegy három hónapig, azután hazatért. /Lk 1,39-56/ ~ ~ ~ ~ Ezek az evangélium igéi.

Jelen van

0 felhasználó
15 látogató

Látogatások

- ma: 49
- tegnap: 157
2015.10.08. 00:00 Kriszta
Hozzászólások: 1

Barsi Balázs atya szentbeszéde (a bevándoroltatás és a liberalizmus veszélyeiről)

 Barsi Balázs atya szentbeszéde (a bevándoroltatás és a liberalizmus veszélyeiről)
 Klikk a képre
 
Mi Jézus Krisztus követői vagyunk,  és nem eshetünk áldozatul ál-emberbaráti, ún. humanista szirénhangoknak, amelyek csak arra szolgálnak, hogy elaltassanak bennünket, hogy ne érzékeljük a valós veszélyeket.
 
(Barsi Balázs)
 
Mt. 12.. (25) „ Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, minden önmagával meghasonlott város vagy ház elpusztul”.
 
 

Krisztusban szeretett Testvéreim !
Terjesszétek,Barsi Balázs atya szavait,gyújtsatok világosságot a fejekben, és imádkozzatok a világ keresztényeiért,a keresztény Európa megmeneküléséért, és minden otthonából elüldözött keresztény testvérünkért.

 

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2015.10.21.   16:44:23   Kriszta
Módosítva: 2015.10.21.   16:45:34-kor Kriszta által