Tiszta Forrás
2023. december 10.   
Névnap: Judit, Loretta

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
26 látogató

Látogatások

- ma: 114
- tegnap: 148
2015.09.11. 22:55 JóB
Hozzászólások: 1

Menekülnek vagy települnek?

Menekülnek vagy települnek?

 

Európa népeit teljesen váratlanul, felkészületlenül érte az immár folyamatosan beáramló arab (és egyéb) szinesbőrű embertömeg. A nemzetközi irányítás alatt működő sajtó következetesen menekülteknek, migránsoknak nevezi ezt a számolatlanul, - és tegyük hozzá illegálisan, törvénytelenül- özönlő sokaságot.

Senki nem tudja pontosan, honnan érkeznek, kik is valójában. Irataik nincsenek, mert többnyire megsemmisítették azokat. Mindenki szírnek vallja magát, mert ott dúl a legádázabb harc, és kényszeríti menekülésre az ott lakó, eddig békében élő embereket.

 

 

- Mi történik ma a világban?

- Miért éppen most, szinte gongütésre (vagy talán parancsszóra) indult meg Európa felé ez a hihetetlenül nagyszámú emberáradat?

 

A szebb jövőt remélő közép, és dél-európai országok az Európai Unióhoz történő csatlakozáskor egészen másra számítottak. A közös európai kultúra, Európa keresztény gyökerei alapját képezhették volna egy valóban egységes,- gazdasági, és kulturális vonatkozásban is - közös nevezővel rendelkező életképes társulásnak. Egy olyan közös egység, ahol megmarad a nemzetek önállósága, a sajátságos  kultúrája, valóban vonzerőt jelenthet egy eddig elnyomás alatt élő ország számára.

Mára ez az elképzelés álommá vált, mégpedig rémálommá. Az Európai Unió vezetése nem Európai érdekeket képvisel, sőt, kifejezetten az őslakos népek ellen dolgozik. Az EU által alkotott törvényeket sem tartja be, a médiabirodalmak szürreális színpadán játsszák el a rájuk szabott dicstelen szerepet.

 

Csak idő kérdése, mikor söpri el őket a népharag, és kerülnek oda, ahová valók.

Mára teljesen világossá, és egyértelművé vált, hogy nem egy spontán menekülésnek vagyunk tanúi, és immár szenvedő alanyi. Egy jól szervezett, magas szintekről irányított betelepítésről van szó.

Fogalmazhatunk egyértelműen: Európa megszállása folyik.

A középkorban az „Allah akbar”-t üvöltő szultáni sereg erővel próbálta Európát az oszmán birodalom igájába hajtani. Akkor is Magyarország, a még kellő erővel rendelkező Magyar Királyság véres csatákban állította meg a muszlim hordát. Európa akkor sem sokat segített.

Amit nem sikerült fegyverrel elérni, azt most a keresztényellenes háttérhatalom ármánykodása folyamán fegyvertelenül sikerül megvalósítani: Európa muzulmán megszállás alá kerül.

 

A külföldről pénzelt, és korszerű fegyverzettel felszerelt ISIS sátánista terrorszervezet ördögi módon rombolja le a keresztény templomokat, a világörökség részét képező műemlékeket, gyilkolja brutálisan az útjába kerülő ártatlan embereket.

Hogy hányan szivárogtak be az EU által támogatott „menekültek” között Európába? Csak találgatni lehet. Egy-két magamutogató terroristát lelepleztek, de a számukat még csak megbecsülni sem lehet.

 

Hány templomot, hány műemléket, és hány ártatlan embert fognak felrobbantani Európában? Ma még erre sem tudjuk a választ, de a vonulás közben mindenhol tapasztalható agresszív fellépésük okot adhat az aggodalomra. Most is, mint egykor az oszmán török seregben, vezényszóra skandálják az „Allah akbar” szöveget Röszkén, a Keleti pályaudvaron, és Európa más városaiban is.

 

Fel kellene ébredni Európa népeinek, mielőtt eluralkodna az ellenőrizhetetlen káosz, és háború sújtotta övezetté válna ez az öreg kontinens. Az EU színpadán bohóckodó képmutató szónokok előbb-utóbb távozásra kényszerülnek, de a muzulmán tömeg itt marad.

 

A washingtoni Fehér Ház bársonyszékétől messze van Európa. Amerika – az elnök utasítása szerint – egyetlen menekültet sem fogad be. Az amerikai határvédelem jól szervezett, illegálisan nem lehet bejutni az országba. Ott törvény tiltja az illegális határátlépést. Ugyanúgy, mint Európában. A különbség mindössze annyi, hogy ott érvényt is szereznek a törvény előírásainak. Az amerikai elnök, és az amerikai szenátus nem bünteti a külső határokkal rendelkező államait, ha az előírásoknak megfelelően megakadályozzák az illegális bevándorlást. Akkor büntetne, ha nem így tennének.

Az EU-ban ez fordítva működik. A”pofozkodó”, nyakkendőrángató elöljáró fenyegeti az országot, ha az EU ide vonatkozó törvényét érvényesíteni akarja. Idáig süllyedt, ide züllött az EU.

 

A kereszténység szisztematikus felszámolása óhatatlanul káoszhoz vezet. Ennek vagyunk most tanúi, és elszenvedői. Egyet tehetünk: imádkozzunk a mindenható Istenhez, hogy mint egykor a keresztényüldöző Saullal tette, világosítsa meg ezeknek a világ irányításával foglalkozó vezető embereknek az elméjét.

Kétségünk sem lehet afelől, hogy Isten nem fogja a végtelenségig tűrni, hogy gyalázzák az Ő nevét, és üldözzék a benne hívő teremtményeit. Közbe fog avatkozni, és Ítéletet fog mondani a világ felett. Mindenki megkapja majd, amit érdemel: lesz, aki az örök életet a Mennyek Országában, és lesz, aki az örök kárhozatra jut a Pokol mélységében.

 

2015.09.11.©JóB

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2015.09.12.   13:00:02   __
Nekem sincs kétségem afelől, hogy a Mindenható nem sokáig fogja nézni a gyalázását! Véleményem szerint a liberális posztkeresztény Nyugat-Európa rászolgált arra, ami most itt zajlik, csak sajnos ennek mi is szenvedő alanyai vagyunk. Talán a jó Isten azért engedi most meg ezt a folyamatot, mert elege lett az abortuszból, eutanáziából, szodomizmusból (melegek nyílt fajtalankodása úgynevezett "házasság" formájában) stb. és így akarja megtisztítani a vén kontinenst. Minden keresztény s álkeresztény megmérettetik majd, és aki könnyűnek találtatik - nos arra tudjuk milyen sors fog várni. Isten óvja meg hazánkat és minden hithű keresztény testvérünket a kontinensünkön, ha pedig vértanúság fog ránk várni, akkor adjon erőt annak elviseléséhez, mint annak idején az őskereszténységben élőknek!