Tiszta Forrás
2023. december 11.   
Névnap: Árpád, Árpádina

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
14 látogató

Látogatások

- ma: 17
- tegnap: 199
2016.04.16. 00:00 __
Hozzászólások: 4

Ezt is megértük sajnos: Sátánizmus Budapesten

Ezt is megértük sajnos: Sátánizmus Budapesten

 

 

Abortusztablettával "áldoztattak" a gyomorforgató demonstráción

A szerkesztő megjegyzése: érdemes a videón megfigyelni a homoszexuálisok szivárvány színű zászlajának jelentlétét!

 

 

 

 

 

Állítólag a lengyelországi abortuszszabályozás ellen kívántak tiltakozni azok, akik egy demonstráció keretében, jófejségnek álcázva, de elmebeteg tüneteket produkálva "abortusztablettával" áldoztatták a jelenlévőket, püspöki ruhában. Mi ez? Bátor, karakán kiállás vagy zombiagyú ál-jogvédők unaloműzője?


Lengyelországban, az újonnan megválasztott kormányerő az abortusz szabályozásának szigorítását tervezi. A puszta tény annyira felháborította az önmagukat jogvédőnek hazudó szervezeteket, civileket, hogy azonnal megindult a  - nem csak nemzetközi - puffoggás.

A végtelenül álságos "én testem, az én döntésem" elvet zászlajára tűző kampány egészen odáig fajult, hogy a budapesti lengyel nagykövetség előtt is úgy gondolta néhány öntudatra ébredt "pógár", hogy kifejezi nemtetszését, valamint szolidaritás vállal lengyel asszonytársaikkal, akiknek talán kevesebb esélye lesz a jövőben ilyen-olyan indokra hivatkozva megöletni a méhében hordozott élő magzatát.

(Ne felejtsük el: az "én testem, az én döntésem" elve azért félrevezető, mert a megfogant magzat abortálásával már nem csak "az én testemről" dönt az anya, hanem egy olyan valaki életéről is, aki védekezésre képtelen - nem úgy, mint korábban az anya...)

Tehát, néhány önérzetes civil - Lendvai Ildikó (MSZP) és Spronz Júlia (Patent) - részvételével olyan performansz részesei lettek a demonstrációnak titulált eseményen, amely minden jóérzésú és/vagy vallásos ember gyomrának tartalmát a felszínre invitálná.

Történt ugyanis, hogy egy katolikus püspöknek beöltözött férfi(?) kisebb szöveget intézett az egybegyűltekhez, majd egy abortusztabletta feliratú dobozból "megáldoztatta" a résztvevő hölgyeket és urakat, miközben azt ismételte: "Krisztus teste".

Nem kell prűdnek lenni, hogy feltegyük a kérdést: miért kell ez? Így most jobban alszik az a néhány teremtmény, akik ezt jópofának tartják? (Valamiért a melegfelvonulások vizuális élményvilága ugrott be, amikor a kaminokon reverendába öltözött "büszke" emberek villogtak.) És ez nekik azért jó, mert ilyenkor nem kell szembesülni egy-egy vita keretében, hogy miért nem tekintik élőnek a magzatokat, hanem egyszerűen a bicskanyitogató körítés elviszi a balhét... Ez nem polgárpukkasztás. Bár igaz, ha ezek az emberek nem polgárok - mivel őket akarják pukkasztani - akkor én szívesen leszek POLGÁR.

Íme a videó:

http://24.hu/belfold/2016/04/11/abortusztilalom-lendvai-ildiko-is-reszt-vett-a-tiltakozason/

Forrás: csaladhalo.hu

 

Egy másik hírportálon aláírást is gyűjtenek:

Kérjenek bocsánatot!
 

Vallásgyalázás abortusztablettával

 

Néhány magát liberálisnak és jogvédőnek tartó szervezet képviselője tartott demonstrációt április 10-én a budapesti Lengyel Nagykövetség előtt azért, mert Lengyelországban a hetekben fölmerült az abortusztörvényen való szigorítás kérdése.

Vállalhatatlan, vallásgyalázó „szertartást” vezettek le az esemény szervezői, melyhez egyikük püspöki ruhába öltözött. Az átváltoztatás szövegének elmondása után „Ha gyóntatok, járuljatok szentáldozáshoz” kijelentéssel hívta "áldozni" a résztvevőket az álpap, gúnyt űzve a Katolikus Egyház szentségéből.

 

Hátborzongató módon egy ABORTUSZTABLETTA feliratú zacskóból osztotta ki a résztvevőknek az Oltáriszentséget kifigurázó „abortusztablettákat”, konkrétan kijelentve minden egyes tablettára, hogy „Krisztus teste”.

Míg Jézus a keresztények számára az Életet jelképezi, a tüntetők ezzel a halált hozó tablettával (gyógyszernek nem nevezhetjük, mert senkit nem gyógyít) azonosították, meggyalázva ezzel a keresztények hitét.

Magyarország Alaptörvénye kimondja, mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához, viszont annak a gyakorlása nem irányulhat vallási közösségek méltóságának megsértéséreA közösséghez tartozó személyek jogosultak a közösséget sértő véleménynyilvánítás ellen, emberi méltóságuk megsértése miatt igényeiket bíróság előtt érvényesíteni.  (IX. cikk (1), (4), (5))

Akár hívők vagyunk, akár nem, jóérzésű emberként emeljük föl szavunkat ez ellen a keresztény közösséget nagy nyilvánosság előtt súlyosan sértő megnyilvánulás ellen!

Csatlakozzon petíciónkhoz, és írja alá a botrányos esemény szervezőinek írt levelünket, hogy kérjenek bocsánatot azoktól az emberektől, akiket vallásukban vagy személyükben megsértettek!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, följelentést tesznek a szervezők és a "vallásgyalázó fiatalember" ellen. (MTI)

http://www.talita.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2559%3...

http://www.csaladhalo.hu/felderito/velemenyek/abortusztablettaval-aldozt...

Az videót ITT is megtekintheti.

Forrás: Citizengo

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#4    2016.04.21.   06:55:17   JóB
Vannak még igaz emberek ebben az egyre abnormálisabbá váló világban.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mississippi a negyedik amerikai állam, ahol betiltották a művi abortuszt.

Phil Bryant kormányzó aláírta a meg nem született gyermekek védelméről szóló, művi abortuszt tiltó törvényt (Unborn Child Protection From Dismemberment Abortion Act).

Az új jogszabály július 1-jén lép hatályba Mississippi államban.


http://www.magyarkurir.hu/hirek/mississippi-negyedik-amerikai-allam-ahol-betiltottak-muvi-abortuszt
#3    2016.04.17.   15:23:19   Kriszta
https://www.youtube.com/watch?v=Ph-CRucFLZI
Módosítva: 2016.04.17.   15:25:39-kor Kriszta által
#2    2016.04.17.   11:03:19   Kriszta
Előzmény: #1
"Olyan helyzetbe jutunk, amelyben ellenállásnak kell kialakulnia, mégpedig a látszólagos tolerancia diktatúrájával szemben, amely a hit indíttatását azáltal kapcsolja ki, hogy azt intoleránsnak nyilvánítja. Itt ugyanis valójában a „toleránsak” intoleranciája derült ki. A hit nem a konfliktust keresi, hanem a szabadságot és egymás kölcsönös elfogadását. Ám nem hagyhatja, hogy szabványosított és modernhez illő etiketté alakítsák. "

(Joseph Ratzinger: Isten és a világ. Bp., 2004, 417. o.)

"Nem a keresztények helyezkednek szembe a világgal, a világ helyezkedik szembe velük, amikor ők Istenről, Krisztusról és az emberről szóló igazságokat hangoztatják. A világ háborodik fel, amikor nevén nevezzük a bűnt is, a kegyelmet is. A válogatás nélküli „nyitások” korszaka után, itt van az ideje annak, hogy a keresztény rájöjjön: kisebbséghez tartozik, gyakran van ellenzékben, és értse meg, hogy ez nyilvánvaló, logikus és természetes azzal szemben, amit az Újszövetség – biztosan nem pozitív értelmezéssel – „evilág szellemiségének” nevez. Itt van az ideje, hogy megleljük a nonkonformizmus bátorságát, az ellenállásra való képességet, hogy leleplezzük a környező kultúrának nem egy irányzatát, és lemondjunk egy csomó zsinat utáni eufórikus közösségvállalásról. "

(Joseph Ratzinger: Beszélgetés a hitről. Bp., 1990, 31-32. o.)


#1    2016.04.16.   20:40:25   JóB
Nincs kétségem afelől, hogy ezek a fizetett sátánisták meg fogják kapni azt, amit érdemelnek. Hogy honnan fúj a szél, azt mindenki sejti.

Mégis: hol van ilyenkor a honi rendőrség, hol vannak a demokrácia őrzői, és védelmezői? Hol vannak a törvényben garantált alapvető emberi, és vallási jogok?

Ha ezek a szélsőséges sátánisták mondjuk az izraeli nagykövetség előtt gyalázták volna a zsidó vallást, akkor nagy valószínűség szerint gyorsított eljárással már elítélték volna őket. (Volt rá példa, hogy a zsinagógából kijövet egy szélsőséges suhanc gyalázott egy zsidó rabbit. A térfigyelő kamerák adatai alapján gyorsan elfogták, és gyorsított eljárással el is ítélték – teljesen jogosan.)

Talán meg kellene végre húzni a határvonalat. Az ocsmányság és a tisztesség között.