Tiszta Forrás
2023. október 01.   
Névnap: Malvin, Teréz

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
22 látogató

Látogatások

- ma: 27
- tegnap: 103
2016.06.22. 00:00 __
Hozzászólások: 0

Közös imára hívják a magyar szurkolókat

Közös imára hívják a magyar szurkolókat

 

Közös imádkozásra hívja június 22-ére, szerdára a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott Lyonban tartózkodó szurkolóit a dunavarsányi református Soli Deo Gloria közösség.


Keresztesi Balázs, a esemény szervezője június 22-i, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az imádság vezetésére Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspököt kérték fel, aki szintén a városban van. Az esemény június 22-én szerdán 13 órakor kezdődik a Szent János-székesegyházban (Cathédral Saint-Jean, cím: Place Saint-Jean). Keresztesi Balázs úgy fogalmazott: szeretnék közösen kifejezni hálájukat és fohászukat azért, hogy az Európa-bajnokság továbbra is „az öröm, a béke, és az összetartozás ünnepe lehet”.
 

A magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi Európa-bajnokság harmadik csoportmérkőzésén Portugáliával játszik ma 18 órától a Parc Olympique Lyonnais-ben. A mérkőzést az angol Martin Atkinson vezeti. 

A magyar csapat az F csoport első helyén áll négy pontjával, miután 2-0-ra legyőzte Ausztriát és 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal. A portugálok a harmadikok, miután Izland ellen 1-1-es, Ausztria ellen 0-0-s döntetlent játszottak.

Forrás: MTI

Fotó: MLSZ

Magyar Kurír

 

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás