Tiszta Forrás
2019. június 17.   
Névnap: Laura, Alida

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ANGELUS ~ ~ ♡ ~ ~ Angelus Domini nuntiavit Mariae. ~ ~ Et concepit de Spiritu Sancto. ~ ~ ~ AVE MARIA, GRATIA PLENA. ~ DOMINUS TECUM, ~ BENEDICTA TU IN MULIERIBUS, ~ ET BENEDICTUS FRUCTUS VENTRIS TUI: IESUS. ~ SANCTA MARIA, MATER DEI, ~ ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS, ~ NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTRAE. ~ AMEN. ~ ~ ~ Ecce Ancilla Domini. ~ ~ Fiat mihi secundum verbum tuum. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Et Verbum caro factum est. ~ ~ Et habitavit in nobis. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Ora pro nobis Sancta Dei Genitrix. ~ ~ Ut digni efficiamur promissionibus Christi. Oremus. Gratiam tuam, quesumus, Domine, mentibus nostris infunde, út qui angelo nuntiante Christi Filii tui incarnationem cognovimus, per passionem eius et crucem ad resurrectionis gloriam perducamur. Per eumdem Christum Dominum nostrum. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ I I I ~ ~ ~ ~ ÚRANGYALA ~ ~ ~ ~ Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát. ~ ~ És ő méhébe fogadá Szentlélektől szent Fiát. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA, MALASZTTAL TELJES. ~ AZ ÚR VAN TEVELED; ~ ÁLDOTT VAGY TE AZ ASSZONYOK KÖZÖTT, ~ ÉS ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE: JÉZUS. ~ ASSZONYUNK, SZŰZ MÁRIA, ISTENNEK SZENT ANYJA! ~ IMÁDKOZZÁL ÉRETTÜNK, BŰNÖSÖKÉRT, ~ MOST ÉS HALÁLUNK ÓRÁJÁN. ~ ÁMEN. ~ ~ ~ Íme az Úrnak szolgáló leánya. ~ ~ Legyen nékem a te igéd szerint. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ És az Ige testté lőn. ~ ~ És miköztünk lakozék. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ Imádkozzál érettünk Istennek Szent Anyja. ~ ~ Hogy méltóak lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent malasztodat, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a feltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. ~ ~ Ámen.

Jelen van

0 felhasználó
31 látogató

Látogatások

- ma: 853
- tegnap: 826
2016.10.02. 00:00 JóB
Hozzászólások: 0

Polgárháborúk lesznek Európában?

Polgárháborúk lesznek Európában?
 
 
 
 
 
 

Iszlám pártokat és belső háborús gócpontokat vizionál Európába Földi László. A titkosszolgálati szakértő szerint a kiképzett, fegyverrel felszerelt fiatal muszlim katonák hamarosan kilépnek a no-go zónákból.

 

Egymillió migránsról nem lehet jelenleg megmondani, hogy kicsoda, aminek oka a nyitott határok elve – emiatt számolatlanul érkeztek az emberek Európába – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő.

 

Ez már nem terrorizmus

 

Az elemző szerint egy-másfél ével ezelőtt tabutémának számított, hogy terroristák is érkezhetnek a beáramló tömeggel, de ma már tény, hogy van ilyen mozgás. Muszlim katonák ezrei érkeztek, tehát nem a klasszikus értelemben vett terrorizmusról, hanem invázióról van szó. A támadás egyik célja, hogy minél több kiképzett embert küldjenek Európába. Nekik többségükben az a feladatuk, hogy az itt élőket beszervezzék, a „nem létező” no-go zónákban élő másod- és harmadgenerációs fiatalok nagyobb része pedig, akik nem akarnak integrálódni, egy potenciális hadsereg tagjai lehetnek – fogalmazott.

 

Békés foglalás is zajlik, jönnek az iszlám pártok

 

Földi László szerint Európa elfoglalásának egy másik, békés formája is napirenden van. A gazdag olajországok nem csak azért nem engedik be területükre a migránsokat, mert tudják, hogy nagy részük munkára alkalmatlan. A valódi ok, hogy ha majd elfogy az olajuk, akkor nem csak a pénzük, hanem ők is áttelepülnek Európába, és szükségük lesz tömegbázisra, hogy pártokat hozzanak létre.

A betelepedett emberek a kontinensen létrejövő iszlám pártokra fognak szavazni, és a kritikus tömeget elérve ezek a szerveződések bekerülnek a parlamentekbe. Számukra nagyon jó lehetőség, hogy Európa tulajdonképpen behívja a potenciális szavazóikat. Ne higgye senki a mai tradicionális európai pártok közül, hogy ezek az emberek, amint létrejönnek az iszlám pártok, bármilyen más pártra szavaznak majd – mondta.

 

Polgárháborúkat jósol

 

Földi László szerint Európa Unió alapító atyái számára a sokszínűség azt jelentette, hogy német és francia, magyar és orosz, de azt nem, hogy vallási alapon a saría törvényeit követő világ következik a kontinensen. Ha a mostani helyzet nem változik, és Európa belháborút folytat, akkor ez a saría el fogja érni, hogy másfél év múlva arról beszélgetünk majd, hány polgárháborús gócpont alakult ki Európában.

A no-go zónák problémája ugyanis nem az, hogy nem szabad oda bemenni napközben vagy főleg éjszaka,  a gond az, hogy az ott kiképzett, fegyverrel felszerelt fiatal muszlim katonák kilépnek ezekből a városrészekből, és olyan irányokba indulnak, amerre eddig nem nagyon törekedtek. Összecsapások lesznek, hiszen az emberek önvédelemre kényszerülnek, a hatóság pedig a jelenlegi logika szerint nem tudja majd kezelni a folyamatokat – mondta.

 

Meg kellene fenyegetni Törökországot

 

Földi László arról is beszélt, a migráció visszafogásáról szóló, az EU és Törökország között kötött egyezséget azzal lehetne betartatni, ha Európa azzal fenyegetné a törököket, a megállapodás felmondása estén kirakják őket a NATO-ból. Ezzel Törökország világpolitikai jelentősége azonnal eltűnne – mondta. Az elemző hangsúlyozta, Törökország nem valamilyen alku alapján köteles Európát védeni, hanem a NATO alapokmányának értelmében is.

 

Forrás: Hiradó.hu

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás