Tiszta Forrás
2019. december 06.   
Névnap: Miklós, Csinszka

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ANGELUS ~ ~ ♡ ~ ~ Angelus Domini nuntiavit Mariae. ~ ~ Et concepit de Spiritu Sancto. ~ ~ ~ AVE MARIA, GRATIA PLENA. ~ DOMINUS TECUM, ~ BENEDICTA TU IN MULIERIBUS, ~ ET BENEDICTUS FRUCTUS VENTRIS TUI: IESUS. ~ SANCTA MARIA, MATER DEI, ~ ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS, ~ NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTRAE. ~ AMEN. ~ ~ ~ Ecce Ancilla Domini. ~ ~ Fiat mihi secundum verbum tuum. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Et Verbum caro factum est. ~ ~ Et habitavit in nobis. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Ora pro nobis Sancta Dei Genitrix. ~ ~ Ut digni efficiamur promissionibus Christi. Oremus. Gratiam tuam, quesumus, Domine, mentibus nostris infunde, út qui angelo nuntiante Christi Filii tui incarnationem cognovimus, per passionem eius et crucem ad resurrectionis gloriam perducamur. Per eumdem Christum Dominum nostrum. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ I I I ~ ~ ~ ~ ÚRANGYALA ~ ~ ~ ~ Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát. ~ ~ És ő méhébe fogadá Szentlélektől szent Fiát. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA, MALASZTTAL TELJES. ~ AZ ÚR VAN TEVELED; ~ ÁLDOTT VAGY TE AZ ASSZONYOK KÖZÖTT, ~ ÉS ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE: JÉZUS. ~ ASSZONYUNK, SZŰZ MÁRIA, ISTENNEK SZENT ANYJA! ~ IMÁDKOZZÁL ÉRETTÜNK, BŰNÖSÖKÉRT, ~ MOST ÉS HALÁLUNK ÓRÁJÁN. ~ ÁMEN. ~ ~ ~ Íme az Úrnak szolgáló leánya. ~ ~ Legyen nékem a te igéd szerint. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ És az Ige testté lőn. ~ ~ És miköztünk lakozék. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ Imádkozzál érettünk Istennek Szent Anyja. ~ ~ Hogy méltóak lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent malasztodat, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a feltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. ~ ~ Ámen.

Jelen van

0 felhasználó
11 látogató

Látogatások

- ma: 763
- tegnap: 1122
2017.07.26. 00:00 Pela
Hozzászólások: 1

No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban

No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban

 

 

 

 

 

 

 

Zárt, ellenséges muszlim közösségek Európában

 

 

 

 

 

 

 

A muszlimok jelentős része nemhogy integrálódni nem akar a többségi társadalomba Európában, hanem az iszlám vallási törvény, a saría szabályai szerint élnek és ezt szeretnék elterjeszteni  a kontinensen - derül ki Raheem Kassam No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban című könyvéből.

 

Raheem Kassam 1986-ban született Londonban, Tanzániából bevándorló családban - írja az elismert konzervatív portál, a Breitbart. Iszlám vallásban nevelkedett, de felnőttként már szakított gyökereivel és ateistának vallja magát. Vezető tanácsadója volt Nigel Farage-nak, a UKIP (United Kingdom Independence Party) egykori vezetőjének, tehát részt vett a brexit megszavazásához vezető kampányban.

Nigel Farage írt előszót Raheem Kassam új könyvéhez, amelynek címe: No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban. Nemcsak a címe provokatív, de a könyv borítója is: a Szabadság-szobor látható rajta burkában. A szerző Európa és Amerika számos városában megfordult és igyekezett megismerni a magukba zárkózó muszlim közösségeket, amelyek a radikalizmus és a terrorizmus melegágyai.

 

                                                                                                Raheem Kassam          

 

Hogy valami alapvető változás történik a nyugati kultúrában, már az is jól mutatja, hogy új szavakat kell megtanulnunk: saría, burka, no go zóna - írja a könyvben. Az utóbbi a gettónak enyhébb elnevezése, ahol nem fogadják szívesen az idegent. Raheem Kassam a Regnery Kiadónál megjelenő könyvében tényfeltáró újságíróként bemutatja a nyers valóságot, az aggasztó tendenciákat, miközben más újságírók vagy igyekeznek agyonhallgatni a problémát, vagy éppenséggel még mindig a multikulturalizmust dicsőítik.   

Mint írja, a politikusok figyelmen kívül hagyják a nyilvánvaló tényeket, hogy bizonyos zárt közösségek nyíltan hirdetik: rájuk nem érvényesek annak az országnak a törvényei, amelyben élnek. Ez nemcsak alapvető dolgokra igaz, de például a teljes arcot eltakaró női viselet, a burka kérdésében is óriási viták vannak amiatt, hogy Franciaországban betiltották a nyilvános helyen való viselését.

 

 

Vannak, akik még a no go zónák létezését is tagadják. Raheem Kassam viszont járt ezekben a zónákban, és mint az iszlám jó ismerője tanulmányozta az ott élők mindennapi életét. Magukba zárkózó, a többségi társadalommal ellenséges közösségekkel találkozott. Könyvének célja, hogy a visszafordíthatatlan folyamatokra hívja fel a figyelmet.

Forrás: Origó      

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2017.07.26.   18:38:08   JóB
A valamikori keresztény európai országok liberális vezetői megásták saját sírjukat. Ezek a háttérből irányított sírásók saját népüket döntik végromlásba. Egy idegen muszlim uralom (amit a történelem során volt alkalma Európának megtapasztalni) véget vethet az évezredes európai kultúrának, és magának Európának is.

• No-go zóna Londonban, 2016: muszlimok támadják a briteket (magyar felirattal):

https://www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48

A POLGÁRHÁBORÚ KEZDETEI KELET-LONDONBAN

"Allahu Akbar, ez már a muszlimok földje, kö***ög britek, menjetek innen!"
A muszlim-támadások szokásos elemei: ordítozás, verekedés, kődobálás, allahuakbározás, gúnyolódás, megalázás. Az érvek hatástalanok. Ez a föld már nem a briteké.
----------------------------------------------------------------------------------
> Megjegyzés: 2016. májusától a muszlim Sadiq Khan London új polgármestere.

http://www.tiszta-lap.hu/napi_aktualis/2400/A-muszlim-Sadiq-Khan-London-uj-polgarmestere/
=================================================

• Muzulmán diákok brutális rémuralma – ’no-go iskolák’ Berlinben:

https://www.youtube.com/watch?v=82DgFJIM6dk

A MUZULMÁN DIÁKOK BRUTÁLISAN VERIK A NÉMET GYEREKEKET.

2011: Az erőszak ellehetetleníti az oktatást a Rütli-Schule középiskolában Neukölln-ben (Berlin "8. kerülete").

A felvételeket a Spiegel TV-n mutattak be. Három bevándorló fiú üldöz egy fiatal fiút az utcán, hogy kirabolják és megverjék. "Ide a mobilodat! Hol a mobilod?"

A Neuköllnben (Berlin '8. ker') található Rütli iskola tanári tanácsa írt egy elkeseredett levelet a helyi hatóságokhoz. "Számos osztályban a tananyag teljes elutasítása és embertelen viselkedés tapasztalható. Az erőszakos verekedő a példakép. Tehetetlenek vagyunk."

Ez a segélykiáltás már túl késő: az iskolában a tanulók 83 százaléka bevándorlók leszármazottja.
---------------------------------------------------------------------------
> Megjegyzés: Angela Merkel, Martin Schulz, és Thomas de Maiziere német szövetségi belügyminiszter gyermekei, és unokái nem ebbe az iskolába jártak, ill. járnak. Talán nem véletlenül.