Tiszta Forrás
2022. december 06.   
Névnap: Miklós, Csinszka

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

OLVASMÁNY: 2022-12-06 ~ ~ ~ ~ Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet! -- mondja a ti Istenetek. ~ ~ Szóljatok Jeruzsálem szívéhez, és kiáltsátok neki, hogy letelt szolgálata, letörlesztette bűnét, hiszen kétszeresen meglakolt az Úr kezétől minden vétkéért! ~ ~ Egy hang kiált: ˝Készítsétek a pusztában az Úr útját, egyengessetek ösvényt a sivatagban Istenünknek! Minden völgy emelkedjék fel, minden hegy és halom süllyedjen alá; a göröngyös legyen egyenessé, és a hegyláncok síksággá! ~ ~Akkor kinyilvánul az Úr dicsősége, és látni fogja minden ember egyaránt. Bizony, az Úr szája szólt.˝ ~ ~ Egy hang szól: ˝Kiálts!˝ És mondtam: ˝Mit kiáltsak?˝ ~ ~ Minden test csak fű, és minden szépsége olyan, mint a mező virága. Elszárad a fű, elhervad a virág, ha az Úr lehelete ráfúj. Valóban csak fű a nép. Elszárad a fű, elhervad a virág, de Istenünk szava megmarad örökre. ~ ~ Magas hegyre menj föl, te, aki jó hírt viszel Sionnak! Emeld fel erősen hangodat, aki jó hírt viszel Jeruzsálemnek! ~ ~ Emeld fel, ne félj! Mondd Júda városainak: ˝Íme, a ti Istenetek! Íme, az Úristen hatalommal jön, és karja uralkodik; íme, fizetsége vele van, és szerzeménye a színe előtt. Mint pásztor, legelteti nyáját, karjával összegyűjti a bárányokat, és ölébe veszi, az anyajuhokat gondosan vezeti.˝ /Iz 40,1-11/ ~ ~ ~ ~ Ez az Isten igéje.

Jelen van

0 felhasználó
25 látogató

Látogatások

- ma: 70
- tegnap: 246
2017.07.26. 00:00 __
Hozzászólások: 1

No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban

No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban

 

 

 

 

 

 

 

Zárt, ellenséges muszlim közösségek Európában

 

 

 

 

 

 

 

A muszlimok jelentős része nemhogy integrálódni nem akar a többségi társadalomba Európában, hanem az iszlám vallási törvény, a saría szabályai szerint élnek és ezt szeretnék elterjeszteni  a kontinensen - derül ki Raheem Kassam No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban című könyvéből.

 

Raheem Kassam 1986-ban született Londonban, Tanzániából bevándorló családban - írja az elismert konzervatív portál, a Breitbart. Iszlám vallásban nevelkedett, de felnőttként már szakított gyökereivel és ateistának vallja magát. Vezető tanácsadója volt Nigel Farage-nak, a UKIP (United Kingdom Independence Party) egykori vezetőjének, tehát részt vett a brexit megszavazásához vezető kampányban.

Nigel Farage írt előszót Raheem Kassam új könyvéhez, amelynek címe: No go zónák: A saría szinte itt van már a szomszédodban. Nemcsak a címe provokatív, de a könyv borítója is: a Szabadság-szobor látható rajta burkában. A szerző Európa és Amerika számos városában megfordult és igyekezett megismerni a magukba zárkózó muszlim közösségeket, amelyek a radikalizmus és a terrorizmus melegágyai.

 

                                                                                                Raheem Kassam          

 

Hogy valami alapvető változás történik a nyugati kultúrában, már az is jól mutatja, hogy új szavakat kell megtanulnunk: saría, burka, no go zóna - írja a könyvben. Az utóbbi a gettónak enyhébb elnevezése, ahol nem fogadják szívesen az idegent. Raheem Kassam a Regnery Kiadónál megjelenő könyvében tényfeltáró újságíróként bemutatja a nyers valóságot, az aggasztó tendenciákat, miközben más újságírók vagy igyekeznek agyonhallgatni a problémát, vagy éppenséggel még mindig a multikulturalizmust dicsőítik.   

Mint írja, a politikusok figyelmen kívül hagyják a nyilvánvaló tényeket, hogy bizonyos zárt közösségek nyíltan hirdetik: rájuk nem érvényesek annak az országnak a törvényei, amelyben élnek. Ez nemcsak alapvető dolgokra igaz, de például a teljes arcot eltakaró női viselet, a burka kérdésében is óriási viták vannak amiatt, hogy Franciaországban betiltották a nyilvános helyen való viselését.

 

 

Vannak, akik még a no go zónák létezését is tagadják. Raheem Kassam viszont járt ezekben a zónákban, és mint az iszlám jó ismerője tanulmányozta az ott élők mindennapi életét. Magukba zárkózó, a többségi társadalommal ellenséges közösségekkel találkozott. Könyvének célja, hogy a visszafordíthatatlan folyamatokra hívja fel a figyelmet.

Forrás: Origó      

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2017.07.26.   18:38:08   JóB
A valamikori keresztény európai országok liberális vezetői megásták saját sírjukat. Ezek a háttérből irányított sírásók saját népüket döntik végromlásba. Egy idegen muszlim uralom (amit a történelem során volt alkalma Európának megtapasztalni) véget vethet az évezredes európai kultúrának, és magának Európának is.

• No-go zóna Londonban, 2016: muszlimok támadják a briteket (magyar felirattal):

https://www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48

A POLGÁRHÁBORÚ KEZDETEI KELET-LONDONBAN

"Allahu Akbar, ez már a muszlimok földje, kö***ög britek, menjetek innen!"
A muszlim-támadások szokásos elemei: ordítozás, verekedés, kődobálás, allahuakbározás, gúnyolódás, megalázás. Az érvek hatástalanok. Ez a föld már nem a briteké.
----------------------------------------------------------------------------------
> Megjegyzés: 2016. májusától a muszlim Sadiq Khan London új polgármestere.

http://www.tiszta-lap.hu/napi_aktualis/2400/A-muszlim-Sadiq-Khan-London-uj-polgarmestere/
=================================================

• Muzulmán diákok brutális rémuralma – ’no-go iskolák’ Berlinben:

https://www.youtube.com/watch?v=82DgFJIM6dk

A MUZULMÁN DIÁKOK BRUTÁLISAN VERIK A NÉMET GYEREKEKET.

2011: Az erőszak ellehetetleníti az oktatást a Rütli-Schule középiskolában Neukölln-ben (Berlin "8. kerülete").

A felvételeket a Spiegel TV-n mutattak be. Három bevándorló fiú üldöz egy fiatal fiút az utcán, hogy kirabolják és megverjék. "Ide a mobilodat! Hol a mobilod?"

A Neuköllnben (Berlin '8. ker') található Rütli iskola tanári tanácsa írt egy elkeseredett levelet a helyi hatóságokhoz. "Számos osztályban a tananyag teljes elutasítása és embertelen viselkedés tapasztalható. Az erőszakos verekedő a példakép. Tehetetlenek vagyunk."

Ez a segélykiáltás már túl késő: az iskolában a tanulók 83 százaléka bevándorlók leszármazottja.
---------------------------------------------------------------------------
> Megjegyzés: Angela Merkel, Martin Schulz, és Thomas de Maiziere német szövetségi belügyminiszter gyermekei, és unokái nem ebbe az iskolába jártak, ill. járnak. Talán nem véletlenül.