Tiszta Forrás
2023. szeptember 27.   
Névnap: Adalbert, Vince

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Minden kedves olvasónknak – határainkon belül, és határainkon túl – nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! ~ ~ ~ ~ I ~ ~ ~ Isten, áldd meg a magyart, ~ ~ ~ Jó kedvvel, bőséggel, ~ ~ ~ Nyújts feléje védő kart, ~ ~ ~ Ha küzd ellenséggel; ~ ~ ~ Bal sors akit régen tép, ~ ~ ~ Hozz rá víg esztendőt, ~ ~ ~ Megbűnhődte már e nép ~ ~ ~ A múltat s jövendőt! /Magyar Himnusz/

Jelen van

0 felhasználó
16 látogató

Látogatások

- ma: 4
- tegnap: 161
2017.10.12. 00:00 __
Hozzászólások: 0

Elhangzott a parlamentben: a Soros-terv a Sátán legvégső támadása

Elhangzott a parlamentben: a Soros-terv a Sátán legvégső támadása

 

Aradszki András a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője felállt a parlamentben, és közölte, a rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, és ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.

 

2017. október 09.

„Ma már tudjuk, hogy a fatimai harmadik titok szerint (...) a sátán legnagyobb és legvégső támadása az egyház ellen a családok elleni támadás lesz” – mondta napirend előtti felszólalásában a KDNP politikusa, Aradszki András.

A felszólalás címe: „A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség”.

Az energiaügyért felelős államtitkár szerint a végső támadás már elérkezett,  „látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a genderelmélet politikai erőltetése vonatkozásában is”. De Aradszki szerint ezt látjuk Soros György támadásában is az európai család ellen, mikor migránsok 10 millióival hígítaná fel a keresztény kontinenst. 

„A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk!” – mondta. 

Hogy hogyan? Az államtitkár ezt is megválaszolja: „A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!”

 

Eddig a cikk, amin liberálisok tömkelege van felháborodva a napokban az országban, abban az országban, amit Szent István magyar királyunk alapított keresztény államként. És most jöjjön egy másik is, ami szintén kiverte a biztosítékot az ateistáknál:

 

Semjén Zsolt: A migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is „nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”.

Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában arra reagált, hogy Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos pénteken Budapesten azt mondta, az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját, „a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében”.

Kijelentette „az a helyzet, hogy Soros György kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van”.

Semjén Zsolt hangsúlyozta: a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között. Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása egy „újságírói félremagyarázás következménye”.

A miniszterelnök-helyettes szerint „a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt jakobinus, bolsevik verziója, és a sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog, amely szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni”. Ezt Brüsszelből „személytelen, elszámoltathatatlan” bürokrácia irányítaná, különböző NGO-knak (nem kormányzati szervezeteknek) „átnyomva” a hatalmat.

Úgy folytatta: a baloldali, liberális pártok láthatóan nem képesek legyőzni a nemzeti erőket, ezért kell behozni sok millió olyan embert, aki nem kötődik egyik nemzethez sem. Ők az európai nemzetekkel szemben ezekre a bevándorló iszlám tömegekre számíthatnak. Hangsúlyozta: bár az iszlám nagy kultúra, nem része az európai civilizációnak, különösen nem a magyar kultúrának, amely „az iszlámmal szemben definiálja önmagát mint a keresztény Európa védőpajzsa”.

A kereszténydemokrata politikus közölte: azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert ebben a harcban nem elég a kormány álláspontja, szükség van arra, hogy a magyar emberek is mellé álljanak.

Semjén Zsolt szerint „ennek a vége párhuzamos társadalmak kialakulása lesz, ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény”. A miniszterelnök-helyettes szerint ebből következik : egy ilyen migráns megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát. Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok.”

Meg kell védeni a határokat, és a humanitárius segítséget ezeknek az embereknek a szülőföldjére kell vinni – emelte ki a miniszterelnök-helyettes.

(MTI)

 

Ilyen szókimondó igaszságot nem nagyon hallottunk mostanában keresztény politikusoktól, de Istennek legyen hála, hogy kimertek állni vele a nagy nyilvánosság elé!

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás