Tiszta Forrás
2023. szeptember 25.   
Névnap: Eufrozina, Kende

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Esti Imádság ~ ~ ~ ~ Csendes alkony száll a földre, ~ Munka és gond elpihen, ~ Édes Jézus hozzád jöttem, ~ Pihenni Szent Szíveden. ~ Örök lámpa őrzi csendben, ~ Szereteted Szent lakát, ~ Angyal ajkak zengik halkan, ~ Édes Jézus jó éjszakát. ~ ~ Édes Jézus áldj meg minket, ~ Védj meg Isteni barát, ~ Engemet is enyéimet, ~ Adj nekünk jó éjszakát. ~ ~ Édes Jézus későre jár, ~ Búcsúzom is tőled hát, ~ De még egyszer köszöntelek, ~ Édes Jézus jó éjszakát. ~ ~ ~ ~ Megköszönöm minden kedves olvasónknak egész napos figyelmét, ma esti imánkkal kívánok a főszerkesztő és szerkesztő társaim nevében is csendes éjt, nyugodalmas jó éjszakát! ~ ~ ~ ~ (Krisztina) ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
50 látogató

Látogatások

- ma: 139
- tegnap: 127
2018.08.28. 18:05 JóB
Hozzászólások: 2

Migránsok gyilkoltak Chemnitzben, a németeknek elegük lett

Migránsok gyilkoltak Chemnitzben, a németeknek elegük lett

Utcai tüntetések robbantak ki a kelet-németországi Chemnitzben, miután két migráns a jelek szerint minden ok nélkül megkéselt egy német férfit, aki belehalt a sérüléseibe. A tüntetők nem kértek engedélyt a rendőrségtől, és nem is működtek velük együtt.

A német hatóságok képtelenek kezelni a helyzetet.

Hétfőn délután már ötezren tüntettek a német kormány és a rendőrség tehetetlensége ellen, a baloldali ellentüntetők még a német közszolgálati média szerint is sokkal kevesebben voltak.

A chemnitzi rendőrség és az ügyészség a szokásos német píszi nyelven korábban arról tájékoztatott, hogy a belvárosban tartott szabadtéri fesztivál szombati programjai után, éjjel összetűzésbe keveredett egy csoport "különböző nemzetiségű férfi". Egy ember meghalt, ketten súlyos sebesüléseket szenvedtek. A helyszínről többen elmenekültek, a rendőrök két embert, egy 22 és egy 23 éves férfit elfogtak, és vizsgálják, hogy van-e közük a bűncselekményekhez - állt a rendőrség és az ügyészség vasárnapi közleményében, amiben nem esett szó arról, hogy a különböző nemzetiség mit takar, ígyazt is titkolták, hogy az áldozatok helyiek, a gyilkosok pedig migránsok.

Sajtóinformációk szerint a szíriai és iraki bevándorló összesen 25-ször késelte meg a német férfit.

 

"Refugees NOT Welcome", tüntetés hétfőn Chemnitzben a migránsok által meggyilkolt német férfira emlékezveFORRÁS: MTI/EPA/FILIP SINGER

Már vasárnap délután közel ezren tüntettek spontán Chemnitz központjában. A megmozdulást - mivel spontán tüntetés volt - nem jelentették be, a rendőrséggel sem működtek együtt.

A Bild című lap beszámolója szerint a rendőrök nem tudták uralni a helyzetet, a tüntetőknek elegük lett az erőszakos migránsokból, és "dühöngő tömeggé változtak". Állítólag olyan is előfordult, hogy migránsokra vadásztak.

Virágokkal és mécsesekkel tisztelegnek a kelet-németországi Chemnitzben két nappal ezelőtt történt gyilkosság áldozata előtt 2018. augusztus 27-én.FORRÁS: MTI/EPA/FILIP SINGER

 

Az internetre felkerült felvételeken az látszik, hogy a rendőrök erőszakkal léptek fel a tüntetők ellen.

 A felvételek többségét a közösségi médiában megszokott cenzúrának megfelelően sorra törli a YouTube.
 
 Az eset széles körben felháborodást keltett Németországban, több párt is megszólalt, de a történteket eltérően ítélték meg.

Tüntetők "A terrornak nincs helye!" feliratú transzparenssel a chemnitzi Marx-szobor előttFORRÁS: MTI/AP/JENS MEYER

Ezek után hétfőre több tüntetést is bejelentettek. A város főterét elfoglalják az erőszakos migránsok és a tehetetlen hatóságok ellen tiltakozó chemnitziek, de szerveztek ellentüntetést is.

Hétfőn megszólalt Angela Merkel szóvivője, Steffan Seibert is, aki a gyilkossággal nem különösebben foglalkozott, csak a tiltakozásokat ítélte el, mondván "Németországban nincs hely az önbíráskodásnak", és elítélte a migránsok elleni állítólagos hajtóvadászatot. Arról, ami a chemnitzieket a legjobban érdekelte - vagyis, hogy mit tesznek a hatóságok a migránsok által elkövetett tömeges erőszak ellen -, nem beszélt.

Az MDR regionális közszolgálati csatorna beszámolója szerint hétfő este több, mint ötezren tüntettek a migránsok által elkövetett gyilkosság és a német hatóságok tehetetlensége miatt. Őket persze a német média szélsőjobboldalinak nevezi. Ellentüntető jóval kevesebb volt. Jelentős számban vonultak fel rohamrendőrök, két vízágyút is a helyszínre irányítottak. A rendőrség közölte, hogy mindkét csoportból dobáltak petárdákkal és egyéb tárgyakkal, több ember megsérült, de a demonstrálók legnagyobb része békésen viselkedett.

Az MDR tudósítása szerint röviddel 21 óra után mindkét tüntetés véget ért, nagyobb rendbontás nem történt.

Forrás: Origó

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nemcsak az internacionalista-kommunista filozófus Karl Marx városában - ahol nemrégen szobrot avattak a valamikori névadó tiszteletére, a német kormány és EU prominens vezetőinek részvételével - történnek késelések, és egyéb attrocitások.

A lista nem teljes, és folyamatosan bővül (még meddig!):

 

Így verték szét Firenzét a migránsok – Videó

https://www.lokal.hu/2018-03-igy-vertek-szet-firenzet-a-migransok-video/

Így szállták meg Párizs egyik negyedét a bevándorlók

https://888.hu/article-igy-szalltak-meg-parizs-egyik-negyedet-a-bevandorlok

Yusuf Aka entering the LRI with a knife                (Leicester Királyi Gyógyintézet)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=88&v=sf-OwYN9-RQ  1:34

http://www.origo.hu/nagyvilag/20180826-kessel-tamadt-a-korhazban-a-muszlim.html

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#2    2018.09.03.   08:39:49   JóB
MERKEL-DIKTATÚRA

Németországban demokrácia? – teszi fel a kérdést a népszerű független francia hír- és véleményportál, a Boulevard Voltaire cikkét azzal kezdve, hogy hajnalban Németországban 36 ember háza előtt nem a tejeskocsi állt meg, hanem a rendőrség, amely brutálisan behatolt otthonukba, amiért szerintük a közösségi médiában gyűlöletkeltésre alkalmas üzeneteket hoztak nyilvánosságra, elsősorban a migránsokkal kapcsolatban.

Az erről beszámoló cikkírónak, Jean-Yves Le Gallou volt európai képviselőnek Churchill jutott eszébe, aki hajdanán ilyen esetekben a „náci Németországra” és „a Gestapót inspiráló félelmekre” gondolt. Churchill a háború után ilyen esetekben szintén Németországra, de Kelet-Németországra és a Stasira gondolt, amely „mások életébe” ártotta be magát.

„Ha Churchill feltámadna, ma Merkel Németországára gondolna”, írja Le Gallou.
Június 20-án 36 emberhez tört be a német rendőrség összehangolt művelet keretében olyan szerzők ellen, akik twitter üzeneteikben, mint gyanúsították őket, „a gyűlölet üzeneteit” terjesztették. Ami valójában történt, hogy e humoros, kritikus és olykor igen erősen kritikus üzeneteket tulajdonosait a migrációval kapcsolatban indították útjukra.

Olyan férfiak és nők voltak a „tettesek”, akik most azzal számolhatnak, hogy politikailag inkorrekt megnyilvánulásaikért öt évet raboskodhatnak.

„Mint amikor a nácikat vagy a kommunistákat bírálók kockáztatták azt, hogy átnevelő táborokba küldik őket.”

Igen, az ideológia változott, de az igazságszolgáltatási és rendőri elnyomás ugyanaz maradt.

Merkel rá akarja erőltetni a társadalomra a Németországot titokban lerohanó több százezer migráns befogadását.

A német nép nagy részének akarata ellenére, írja a Boulevard Voltaire.

Ez csak úgy tehető meg, hogy ténylegesen diktatúrát hoz létre, mégpedig a valóság elködösítésével, a cenzúrával és rendőri elnyomással.

A határok megnyitása csakis a szabadságjogok elpusztításával lehetséges.

Így amikor a német asszonyok ezreinek mentek neki szexuálisan migránsok 2015/2016 szilveszter éjszakáján, a hatalom és a rendőrség a hallgatási parancsnak szervilisen engedelmeskedő sajtótóban teljes csend honolt. A rendőrség és a hatalom szerencsétlenségére a közösségi fórumok tele voltak a botránnyal.

Azóta a Merkel-kormánynak három prioritása van:

– teljes erejével megőrizni a politikai/rendőrségi/média hatalom politikai korrekt konszenzusát;

– biztosítani a kaliforniai nagy internetes cégek éppen olyan önkényes, mint gyors cenzúrázási eljárásainak működését;

– bekapcsolni a rendőrséget és az igazságszolgáltatást a Merkel-rezsim politikájával túlzottan kritikus személyek ellen.

Vagyis egy totalitariánus elnyomási folyamat kezdetén állunk.

Ilyen helyzetben egyértelmű: az ellenállóknak egymással szolidárisaknak kell lenniük és minden áron megvédeni a kifejezés szabadságát, beleértve azon véleményekét is, amelyekkel nem értenek egyet.
„Ha pedig az elnyomás keményedik, egyes ellenállók politikai menedéket kérhetnek Magyarországon, Lengyelországban és Oroszországban”, zárul a cikk.

Forrás: Magyar Idők
------------------------------------------------------------------------------------------------------
A szerkesztő megjegyzése:

Hogy ki Németországban a fasiszta, a rasszista, no és a hazaáruló?

Azt talán nem a háttérből irányított, jól fizetett német sajtónak, hanem az internacionalista migráns-terror, és a hazai rendőrterror árnyékában élő német népnek a joga eldönteni!
#1    2018.09.03.   07:27:17   Kriszta
Többen megsérültek a chemnitzi tüntetéseken
2018. szeptember 2.

Vasárnap is több megmozdulást tartottak a kelet-németországi Chemnitzben egy emberöléssel összefüggésben, amellyel egy szíriai és egy iraki férfit gyanúsítanak.

Tizennyolc ember sérült meg szombaton tüntetéseken a németországi Chemnitzben, ahol vasárnap is több megmozdulást tartanak egy emberöléssel összefüggésben, amellyel egy szíriai és egy iraki férfit gyanúsítanak.

Az időközben ismertté vált bűncselekmények ellenére megállapítható, hogy a szombati tüntetések túlnyomórészt békések voltak, és a nagyszabású rendőri mozgósítással sikerült biztosítani, hogy mindenki élhessen a gyülekezés szabadságának jogával - emelte ki Sonja Penzel rendőrkapitány a chemnitzi rendőrség vasárnapi közleményében. Az előző napi műveleteket összefoglaló közlemény szerint 18 ember sérült meg, köztük három rendőr, akik horzsolásokat szenvedtek.

A demonstrációk előtt, közben és után is kialakultak olyan helyzetek, amikor a rendőröknek közbe kellett lépniük. Különösen a rendezvények befejezése után volt sok dolguk, a többi között azért, mert ismeretlenek rátámadtak a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) híveinek egy csoportjára, egy afgán fiatalra pedig rárontott négy ember, akik maszkot viseltek.

A tüntetéseken több mint 11 ezer ember vett részt, a rendezvényeket kétezernél is több rendőrrel biztosították. A vasárnap nap közben összeállított adatok szerint 37 feljelentést tettek különböző bűncselekmények, köztük rongálás, testi sértés és alkotmányellenes szervezetek jelképeinek használata miatt.

A Szászország tartományi városban vasárnap két demonstrációt tartanak, a szervezők civil szervezetek és az evangélikus egyház. A megmozdulásokkal az erőszakmentesség, a jog és a demokrácia tisztelete és a párbeszéd mellett állnak ki, a helyszínre várják mások mellett Michael Kretschmer tartományi miniszterelnököt, a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusát és Barbara Ludwig SPD-s chemnitzi polgármestert.

A városban egy hete tart a tüntetések sorozata. A megmozdulásokat kiváltó halálos késelés augusztus 26-ra virradóra történt, az áldozat egy 35 éves német, a szíriai és az iraki gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték. Az aznap tartott első, nem bejelentett tüntetésen és egy nappal később egy bejelentett demonstráción számos erőszakos bűncselekmény történt, amelyeket a német nyilvánosságban az elkövetők idegenellenességének és szélsőjobboldali, jobboldali radikális nézeteinek tulajdonítanak.

Ezzel kapcsolatban Heiko Maas külügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban kiemelte: "szégyen, hogy Németországban ismét náci karlendítést látni az utcán". Mint mondta, a német társadalom "elkényelmesedett", pedig meg kell védeni a demokráciát és harcolni kell a rasszizmus ellen. "A rasszisták még hangosabbnak tűnnek, ha a rendes emberek csendben maradnak", ezért "néha fel kell állnunk a karosszékből és ki kell nyitni a szánkat" - mondta az SPD-s politikus a Bild am Sonntag című lapnak.

(MTI)
Forrás: Mandiner