Tiszta Forrás
2023. december 03.   
Névnap: Ferenc, Olívia

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ZSOLTÁR 79 ~ ~ ~ ~ Figyelj ránk, Izrael pásztora, aki Józsefet nyájként vezérled! ~ ~ Aki a kerubok felett trónolsz, ragyogj fel Efraim, Benjamin és Manassze előtt! ~ ~ Ébreszd fel hatalmadat és jöjj, szabadíts meg minket! ~ ~ Isten, állíts helyre minket, ragyogtasd fel arcodat és szabadok leszünk! ~ ~ Uram, seregek Istene, meddig haragszol még néped könyörgése ellenére? ~ ~ Könnyek kenyerével etetsz minket és bőséggel adod nekünk italul a könnyet. ~ ~ Civódás tárgyává tettél szomszédaink előtt, s ellenségeink gúnyolnak minket. ~ ~ Seregek Istene, állíts helyre minket, ragyogtasd fel arcodat és szabadok leszünk! ~ ~ Egyiptomból hoztad ki e szőlőtőt, nemzeteket űztél el és elültetted őt. ~ ~ Utat egyengettél előtte, elültetted gyökereit, s betöltötte a földet. ~ ~ Árnyéka elborította a hegyeket, vesszői az Isten cédrusfáit. ~ ~ Kiterjesztette indáit a tengerig, hajtásait a folyamig. ~ ~ Miért rontottad le kerítését, hogy szaggassák mind, akik elmennek mellette? ~ ~ Pusztítja az erdei vadkan és lelegeli a mezei vad. ~ ~ Seregek Istene, fordulj vissza hozzánk! ~ ~ Tekints le az égből, hogy meglásd és meglátogasd e szőlőt! ~ ~ Oltalmazd, amit jobbod ültetett, s az emberfiát, akit magadnak naggyá neveltél. ~ ~ Tűzzel égették feldúlták, vesszenek el arcod feddésétől! ~ ~ Legyen kezed jobbodnak férfián, az emberfián, akit magadnak naggyá neveltél. ~ ~ Nem távozunk el tőled, te éltetsz minket és mi segítségül hívjuk nevedet. ~ ~ Uram, seregek Istene, állíts helyre minket, ragyogtasd fel arcodat és szabadok leszünk. ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
25 látogató

Látogatások

- ma: 83
- tegnap: 131
2019.12.07. 00:00 Kriszta
Hozzászólások: 3

Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

 

 

 

 

A "Corpus Christi" című film júniusban jelenik meg Amerikában. Jézust és tanítványait úgy állítja be, hogy azok homoszexuálisok. Ne hagyjuk, hogy Magyarországon is bemutassák!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaptam egy levelet, érdemes elolvasni:

Kedves Zsolt!

Segítségedet szeretném kérni, hogy az alábbi üzenet minél több emberhez eljusson:

A "Corpus Christi" című film júniusban jelenik meg Amerikában. Jézust és tanítványait úgy állítja be, hogy azok homoszexuálisok. Mit lehet tenni? Sokan hisszük, hogy összefogással meg lehet állítani a keresztény hit megcsúfolását. Ezt továbbítva talán meg lehet akadályozni, hogy bemutassák Magyarországon.

Aki keresztény azt kérjük, segítsen. Nincs petíció, amit alá kellene írni, nincs időkorlát, vagy egy minimális létszám.
Csak továbbítani kell, ami 1 percbe kerül. Akinek nincs 1 perce, az ne panaszkodjon, ha Istennek sem lesz 1 perce rá!
Úgy látszik, hogy Európa egyes régióiban már betiltották a filmet. A sok e-mailből talán eljut olyanokhoz,
akik akarnak és tudnak is tenni valamit!

"A gonosz győzelméhez elegendő az, ha a jó emberek nem csinálnak semmit." Edmund Burke (1729-1797)

 

Forrás: https://badog.blogstar.hu/

             Bádog  Bayer Zsolt blogja

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#3    2019.12.07.   07:52:07   __
Előzmény: #2
A gonosz úgy is tudja manipulálni a hívőket, hogy ő maga terjeszt álhírt és ezzel elveszi a lelki békéjüket.
#2    2019.12.07.   07:50:13   __
2012. június 14.:https://www.magyarkurir.hu/hirek/corpus-christi-nem-letezo-film-ellen-tiltakoznak
Corpus Christi: nem létező film ellen tiltakoznak
Tiltakozó körüzenet terjed keresztény levelezőlistákon egy állítólagos Corpus Christi című filmmel kapcsolatban, amely homoszexuálisként ábrázolja Jézust és tanítványait. Létezik-e az alkotás, ami ellen 1984-ben tiltakoztak először? A helyzet bonyolultabb, mint gondolnánk.
magyarkurir.hu

2019. december 3.: https://www.magyarkurir.hu/hirek/corpus-christi-ismet-nem-letezo-film-ellen-tiltakoznak
Corpus Christi – Ismét NEM LÉTEZŐ film ellen tiltakoznak
Tiltakozó körüzenet terjed keresztény levelezőlistákon és közösségi portálokon egy állítólagos Corpus Christi című filmmel kapcsolatban, amely homoszexuálisként ábrázolja Jézust és tanítványait. Létezik-e az alkotás, ami ellen 1984-ben tiltakoztak először? A helyzet bonyo...
magyarkurir.hu
#1    2019.12.05.   19:05:34   JóB
A bécsi Schönborn bíboros a székesegyházban ismét egy istenkáromló, LGBT-támogató koncertet rendez

https://www.lifesitenews.com/news/vienna-cardinal-schoenborn-to-host-blasphemous-pro-lgbt-benefit-concert-in-cathedral-again

Christoph Schönborn osztrák bíboros ismét engedélyezett egy, az LMBT-lobbi által támogatott koncertet a bécsi Szent István katolikus székesegyházban.

https://888.hu/amerika-london-parizs/ausztria-2019-conchita-wurst-koncert-lesz-a-becsi-szekesegyhazban-4217092/

………………………………………………………………………………………………………….

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.

Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk-e, nem a te nevedben űztünk-e ki ördögöket, és nem a te nevedben tettünk-e sok csodát?

És akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők!” (Mt. 7,21-23)