Tiszta Forrás
2022. május 23.   
Névnap: Dezső, Vilmos

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

VIRGINIS MARIAE, PATRONAE HUNGARIAE, ORA PRO NOBIS! ~ ~ ♡ ~ ~ Angelus Domini nuntiavit Mariae. ~ ~ Et concepit de Spiritu Sancto. ~ ~ ~ AVE MARIA, GRATIA PLENA. ~ DOMINUS TECUM, ~ BENEDICTA TU IN MULIERIBUS, ~ ET BENEDICTUS FRUCTUS VENTRIS TUI: IESUS. ~ SANCTA MARIA, MATER DEI, ~ ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS, ~ NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTRAE. ~ AMEN. ~ ~ ~ Ecce Ancilla Domini. ~ ~ Fiat mihi secundum verbum tuum. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Et Verbum caro factum est. ~ ~ Et habitavit in nobis. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Ora pro nobis Sancta Dei Genitrix. ~ ~ Ut digni efficiamur promissionibus Christi. Oremus. Gratiam tuam, quesumus, Domine, mentibus nostris infunde, út qui angelo nuntiante Christi Filii tui incarnationem cognovimus, per passionem eius et crucem ad resurrectionis gloriam perducamur. Per eumdem Christum Dominum nostrum. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ ÚRANGYALA ~ ~ ~ ~ Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát. ~ ~ És ő méhébe fogadá Szentlélektől szent Fiát. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA, MALASZTTAL TELJES. ~ AZ ÚR VAN TEVELED; ~ ÁLDOTT VAGY TE AZ ASSZONYOK KÖZÖTT, ~ ÉS ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE: JÉZUS. ~ ASSZONYUNK, SZŰZ MÁRIA, ISTENNEK SZENT ANYJA! ~ IMÁDKOZZÁL ÉRETTÜNK, BŰNÖSÖKÉRT, ~ MOST ÉS HALÁLUNK ÓRÁJÁN. ~ ÁMEN. ~ ~ ~ Íme az Úrnak szolgáló leánya. ~ ~ Legyen nékem a te igéd szerint. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ És az Ige testté lőn. ~ ~ És miköztünk lakozék. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ Imádkozzál érettünk Istennek Szent Anyja. ~ ~ Hogy méltóak lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent malasztodat, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a feltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. ~ ~ Ámen. ○ ○ ○ Szent Isten, szent erős Isten, szent halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk! ○ ○ ○ Éhínségtől, járványtól, tűzvésztől és háborútól ments meg, Uram, minket! ○ ○ ○

Jelen van

0 felhasználó
95 látogató

Látogatások

- ma: 107
- tegnap: 157
2021.11.10. 00:00 Kriszta
Hozzászólások: 0

Ébresztő

Ébresztő

 

 

 

 

Nem vettétek még észre, hogy szétesett a világ? Ki fogja összerakni?

 

 

 

 

 

Izajás könyve, 5. fejezet

20Jaj azoknak, akik a rosszat jónak mondják, és a jót rossznak. Akik a sötétséget világosságnak teszik meg, s a világosságot sötétségnek, ami keserű, azt édesnek, az édeset meg keserűnek.

 

Sokan itthon bizonyos dolgokra csak legyintenek, “ugyan, ez minket nem érint”,  mondják, majd a végén nyakig ér a minket elöntő nyugati szar.

 

Minden megváltozott, pedig csak pár év telt el azóta, amikor még nagyjából a normális volt a normális. Most már a normális bűn, a normális szó kiejtése is bűn nyugaton egyes helyeken (komolyan!). A fiatalokat leválasztják a normalitásról a közösségi médiában, és csak “pörgetik” , “pörgetik” az Instagramot, ahol a beteg algoritmusok mutatják a fiataloknak a beteg, torz ideológiákat, ahol azt magyarázzák, hogy 3 hetente jó leváltani a partneredet, a másikat pedig dobd el, majd pozicionáld újra az Insta oldaladat, és minden mehet tovább. A végén csak emberi tini-roncsok maradnak, de sebaj, ma ez a divat. A TIK-TOK-ra a magyar roncstársadalom is rátalált, már több mint 1 millió szerencsétlen regisztrált oda is. Amit azon a platformon látni, az már tényleg a legalja. Még szerencsétlen down szindrómás gyerekek is megtalálhatók rajta, és szerencsétlenkednek ott, ami egyszerűen felháborító! Beteg gyermekeket mutogatnak, hogy minél több nézettséget elérjenek. Tényleg nincsenek határok? Búvópatakként terjed a beteg ideológia, és amikor egy-egy országban a felszínre tör az abnormalitás, addigra már elveszett az adott nemzet fiatalsága. Nincs visszaút. Magyarország is ezen az úton jár, csak a politika nem hajlandó észrevenni…

2019-es adatok szerint a TIK-TOK felhasználók 78%-a 18 év alatti volt!

Egyre jobban behatolnak az agyunkba, ma már nem érzékenyítés zajlik a médiában, és a nemzetközi kultúrában, hanem érzéketlenítés: olyan filmeket készítenek szándékosan, amivel felkészítik a következő generációt arra, amit egyes “NAGYSÁGOSOK” bevezetni kívánnak, azért, hogy még inkább csak irányítható bábukká váljunk. Már senki sem veszi észre, hogy az összes sorozatban ott vannak az identitászavaros egyének, és ha ez ellen valaki megszólal, azt kirúgják az állásából, legyen az tanár, orvos, professzor, fodrász, bárki. Már ellenvéleményt sem lehet megfogalmazni. Nem értjük a jobboldali értelmiséget, hogy milyen jobboldali reneszánszról beszélnek! Tényleg fogalmunk sincs miről beszélnek: csak lokális szinten szállnak egyes alapítványok, vagy mozgalmak szembe ezzel az őrülettel, ami lényegében megállíthatatlan.

A lényegről senki sem beszél, minden fiatal figyelmét elterelik a klímaváltozás ökonáci hazugságával, de a valódi közéletről, és a világ valódi történéseiről elterelik a figyelmet azok, akiknek ez a célja.

És még sorolhatnánk…de minek.

  • Ma a normalitást tartják abnormálisnak.
  • Ma a bűnösből lesz sztár és áldozat.
  • Ma a jog nevében követnek el törvénysértéseket, és igazságtalanságokat.
  • Ma már szétesett mindenfajta identitás: nemzeti, nemi, vallási. Mert szét akarták szedni.
  • Ma a szabadságnak hirdetett ateista neomarxizmus teszi tönkre a világot de totálisan.

Senki nem vette még észre, hogy a világ rég szétesett? Nem kéne esetleg összerakni?

 

 

mindenszo.hu

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás