Tiszta Forrás
2023. október 01.   
Névnap: Malvin, Teréz

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
26 látogató

Látogatások

- ma: 43
- tegnap: 103
2016.01.08. 23:00 JóB
Hozzászólások: 0

Európa végórái?

Európa végórái?

~ Mint arról beszámoltunk: tömeges, nők elleni bűncselekmények történtek Németország három városában is újév éjszakáján. Csődöt mondott a helyi rendőrség, szégyenteljeseket nyilatkoztak egyes politikusok, és a német sajtó is mintha csak napokkal az események után ébredt volna rá, hogy mi zajlott a szemük előtt. (121 feljelentés érkezett a németországi szilveszteri zaklatások ügyében – Hvg)

~ A szilveszter éjszakáján Kölnben és más német városokban nők ellen elkövetett támadásokhoz hasonló salzburgi esetekről számolt be csütörtökön az osztrák város rendőrsége. Finnországban a kölnihez hasonló szilveszter éjszakai bűncselekményekre történtek előkészületek menekültek részvételével. (Salzburgban is több nőt ért a kölnihez hasonló támadás – Infórádió)

~ A düsseldorfi rendőrség a nap folyamán tett bejelentése szerint több mint 2000 ember után nyomoznak, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szervezett bűnbandákban működve kábítószerrel kereskednek, lopásokat és testi sértéssel járó rablásokat követnek el Düsseldorf belvárosában, és a város pályaudvara környékén. Különösen szembetűnő a rendőrség szerint az észak-afrikai származásúak magas aránya körükben. (A molesztálások miatt jelentős számú feljelentést tettek Kölnben és Hamburgban - Infórádió)

---------------------------------------------------------------------

Köln

Köln, Stuttgart, Düsseldorf, Hamburg, Salzburg … de említhetnénk más városneveket is: pl. a skandináv országokban. 2015. szilvesztere: az óév búcsúztató vidámság rémálommá vált ezekben a városokban. Az Angela Merkel, és társai által Németországba, és Európa más civilizált országaiba importált azonosíthatatlan migránsok átvették az uralmat a városok főterein. Ez az uralom a sátánista ISIS gátlástalan rémuralma, ugyanúgy, mint a Közel-keleten. Szilveszter éjszakáján a szinesbőrű csőcselék (a rasszista, Európa-, és fehérellenes bűnözőkről beszélek, nem a törvénytisztelő, valódi háborús menekültekről) petárdákkal lőtte az ünneplő tömeget, nőket fosztogatott és erőszakolt meg mindenki szeme láttára.

A helyi rendőrség (talán belső, vagy felső utasításra?) nem sietett megvédeni a „migránsoktól” az adófizető, közszolgákat eltartó helyi lakosságot.

attack-victim-stuttgart

A döbbenetes események után négy napig néma csend honolt az egyébként harsány hangú sajtóorgánumok háza táján. A botrány csak akkor robbant ki, amikor a szégyenletes cselekményeket követően tömegesen tettek feljelentést a hatóságoknál a megalázott, meggyalázott, kifosztott nők. A rendőrségnek sikerült is három embert előállítani (hogy a többit miért nem, az rejtély).

 

Modernizált, csúcstechnológiával rendelkező világunkban, az un. megfigyelési, lehallgatási botrány óta tudjuk, hogy egy ember szinte minden lépését követni lehet. A mobiltelefonon, és egyéb hírközlő eszközökkel végzett kommunikáció pontosan regisztrálható. Pontosan behatárolható egy ember tartózkodási helye is. Az internetes forgalom, az elektronikus levelezés is megfigyelhető. A bankkártyával végzett minden pénzügyi tranzakció nyomon követhető. Egy személygépkocsi mozgása az úthálózatra telepített kamerák segítségével behatárolható. Egy nagyobb város fontosabb utcái, terei térfigyelő kamerarendszer segítségével nonstop figyelhetőek. A kamerarendszer adatai a helyi rendőrségen általában rögzítésre is kerülnek.

 

Egy magyar állampolgár (feltehetően EU utasítás alapján) útlevélkérelme esetén nemcsak az adatai, és fényképe kerül be a nyilvántartásba, hanem az ujjlenyomata is. Ennek az azonosító rendszernek a kiterjesztésén, és egyéb okmányokon való rögzítésén fáradoznak ma is az illetékesek (ennek indokaként előszeretettel említik, hogy a terrorizmus elleni hatékony fellépés teszi ezt szükségessé).

Az EU, a brüsszeli vezetés (és az őket irányító háttérhatalom) mindent tudni akar az uralma alatt álló állampolgárokról.

 

Ennek fényében érthetetlen, és döbbenetes, hogy a világ szinte minden részéről ide szállított tömegek azonosító okmányok nélkül, szabadon áramolhatnak be Európába. Az Unió vezetői furcsa módon semmi kivetnivalót nem találnak abban, hogy a teljesen ismeretlen emberek a határellenőrzést megkerülve, vaddisznócsorda módjára özönlik el Európát.

 

Brüsszel nemcsak az EU központja, hanem a terrorizmus központja is. Az Iszlám Állam gátlástalan terroristái hosszú évekig szabadon működhettek az Európai Unió központi épületének a szomszédságában. A világ legkeresettebb terroristája S.Abdeslan, a párizsi véres merénylet vezéralakja. Brüsszeli tanyájáról kiindulva minden nehézség nélkül furikázhatott Európa autópályáin, Budapesten és Párizsban, és még ki tudja, hol. Az egész Európát sokkoló merényletsorozat után pedig nyomtalanul eltűnhetett. A mindent, és mindenkit megfigyelés alatt tartó ellenőrző rendszer csődöt mondott volna? Vagy talán a rendszer üzemeltetői mondtak csődöt?

 

Belgiumban a mai napig is a III. fokozatú terrorfenyegetettség van érvényben (a legnagyobb fokozat a IV-es).

A kulturált, civilizált, keresztény gyökerekkel rendelkező országokban a terror vált uralkodóvá. Az esztelen migránspolitika ismét csatatérré változtatta a két világháborút elszenvedett Európát.

 

Európa népei Krisztus keresztjét hordozva vánszorognak a Golgota felé. Az áruló farizeusok, és kollaboráns júdások 30 ezüstpénzért adják el Európa népeit.

Nem is sejtik, hogy a nagypénteki örömmámoruk után a feltámadt Krisztus mindent átható fényessége bevilágít minden sötét zugot. Napfényre kerülnek a legrejtettebb bűnök, és a féltve őrzött titkok.

Az ítélő Krisztus elől nincs menekvés! A keresztényüldöző Saul is letaszíttatott a magas lóról, hiába állt mögötte az akkori kor hatalmi elitje. Az Igazság fénye egy szempillantás alatt megváltoztatta: a gyűlölt farizeusból a kereszténység egyik legnagyobb apostola lett.

 

A mai világ népnyomorító sauljainak is ez az egyetlen esélye. Isten a világ teremtője és mindenható ura. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol, ki mit hisz, és ki mit propagál.

 

Aki hittel szolgálja, és az Ő gyermekének tekinti magát, az eljut az örök üdvösségre. Aki pedig ellene szegül, és megtagadja, az elkárhozik.

 

A.D.2015.01.08.©JóB

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás