Tiszta Forrás
2022. december 01.   
Névnap: Elza, Natália

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
37 látogató

Látogatások

- ma: 25
- tegnap: 268
2016.02.03. 08:00 JóB
Hozzászólások: 0

Illegális bevándorlás - "eredmények"

Illegális bevándorlás - "eredmények"

Idős emberekre támadtak a migránsok Münchenben - videóval!

2016.02.02  10:25 ma.hu

 

 

 

 

 

 

http://www.ma.hu/kulfold/272567/Idos_emberekre_tamadtak_a_migransok_Munchenben__videova

 

Egy arab kinézetű fiatal férfiakból álló banda bántalmazott két idősebb utast a müncheni metróban, amiért egy fiatal lány védelmére keltek.

 

Vélhetően migránsok voltak azok a férfiak, akik bepöccentek azokon az idős férfiakon, akik megpróbálták őket megakadályozni abban, hogy szexuálisan bántalmazzanak egy fiatal lányt - írja az atv.hu.

 

Az incidens a Sendlinger Tor megállónál történt München belvárosában. Egy szemtanú a telefonjával rögzítette az eseményeket, majd feltöltötte a videót a Facebookra.

 

Az egyperces felvételen látszik, ahogyan az arab kinézetű fiatalok megtámadnak két idős németet, akik másodpercekkel ezelőtt a bántalmazott hölgy védelmére keltek.

 

 

A verbális inzultáció és lökdösődés után az egyik fiatal támadó meg is rúgta az egyik idős embert, míg egy másik hátulról kezdte el fojtogatni. A banda többi tagja arra figyelt, hogy a többi utas ne tudjon közbeavatkozni.

 

A videót készítő szemtanú arról számolt be, hogy az incidens azt követően tört ki, hogy az egyik migráns angolul elkezdett beszélni az egyik fiatal lánnyal, majd megfogta a fenekét. Miután a lány visszautasította a közeledését, a zaklató teljes erőből rávágott az ablakra kifejezve ezzel dühét. Ekkor léptek közbe az idős német férfiak, felszólítva a zaklatót, hogy viselkedjen.

 

Amikor a vonat befutott az állomásra, a videót készítő fiatal hívta a rendőrséget, de azok azt mondták, semmit nem tudnak tenni. Később viszont a videó netre való felkerülése után a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás