Tiszta Forrás
2023. december 03.   
Névnap: Ferenc, Olívia

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ANGELUS ~ ~ ♡ ~ ~ Angelus Domini nuntiavit Mariae. ~ ~ Et concepit de Spiritu Sancto. ~ ~ ~ AVE MARIA, GRATIA PLENA. ~ DOMINUS TECUM, ~ BENEDICTA TU IN MULIERIBUS, ~ ET BENEDICTUS FRUCTUS VENTRIS TUI: IESUS. ~ SANCTA MARIA, MATER DEI, ~ ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS, ~ NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTRAE. ~ AMEN. ~ ~ ~ Ecce Ancilla Domini. ~ ~ Fiat mihi secundum verbum tuum. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Et Verbum caro factum est. ~ ~ Et habitavit in nobis. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Ora pro nobis Sancta Dei Genitrix. ~ ~ Ut digni efficiamur promissionibus Christi. Oremus. Gratiam tuam, quesumus, Domine, mentibus nostris infunde, út qui angelo nuntiante Christi Filii tui incarnationem cognovimus, per passionem eius et crucem ad resurrectionis gloriam perducamur. Per eumdem Christum Dominum nostrum. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ I I I ~ ~ ~ ~ ÚRANGYALA ~ ~ ~ ~ Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát. ~ ~ És ő méhébe fogadá Szentlélektől szent Fiát. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA, MALASZTTAL TELJES. ~ AZ ÚR VAN TEVELED; ~ ÁLDOTT VAGY TE AZ ASSZONYOK KÖZÖTT, ~ ÉS ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE: JÉZUS. ~ ASSZONYUNK, SZŰZ MÁRIA, ISTENNEK SZENT ANYJA! ~ IMÁDKOZZÁL ÉRETTÜNK, BŰNÖSÖKÉRT, ~ MOST ÉS HALÁLUNK ÓRÁJÁN. ~ ÁMEN. ~ ~ ~ Íme az Úrnak szolgáló leánya. ~ ~ Legyen nékem a te igéd szerint. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ És az Ige testté lőn. ~ ~ És miköztünk lakozék. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ Imádkozzál érettünk Istennek Szent Anyja. ~ ~ Hogy méltóak lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent malasztodat, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a feltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. ~ ~ Ámen.

Jelen van

0 felhasználó
27 látogató

Látogatások

- ma: 99
- tegnap: 131
2016.02.03. 08:00 JóB
Hozzászólások: 0

Illegális bevándorlás - "eredmények"

Illegális bevándorlás - "eredmények"

Idős emberekre támadtak a migránsok Münchenben - videóval!

2016.02.02  10:25 ma.hu

 

 

 

 

 

 

http://www.ma.hu/kulfold/272567/Idos_emberekre_tamadtak_a_migransok_Munchenben__videova

 

Egy arab kinézetű fiatal férfiakból álló banda bántalmazott két idősebb utast a müncheni metróban, amiért egy fiatal lány védelmére keltek.

 

Vélhetően migránsok voltak azok a férfiak, akik bepöccentek azokon az idős férfiakon, akik megpróbálták őket megakadályozni abban, hogy szexuálisan bántalmazzanak egy fiatal lányt - írja az atv.hu.

 

Az incidens a Sendlinger Tor megállónál történt München belvárosában. Egy szemtanú a telefonjával rögzítette az eseményeket, majd feltöltötte a videót a Facebookra.

 

Az egyperces felvételen látszik, ahogyan az arab kinézetű fiatalok megtámadnak két idős németet, akik másodpercekkel ezelőtt a bántalmazott hölgy védelmére keltek.

 

 

A verbális inzultáció és lökdösődés után az egyik fiatal támadó meg is rúgta az egyik idős embert, míg egy másik hátulról kezdte el fojtogatni. A banda többi tagja arra figyelt, hogy a többi utas ne tudjon közbeavatkozni.

 

A videót készítő szemtanú arról számolt be, hogy az incidens azt követően tört ki, hogy az egyik migráns angolul elkezdett beszélni az egyik fiatal lánnyal, majd megfogta a fenekét. Miután a lány visszautasította a közeledését, a zaklató teljes erőből rávágott az ablakra kifejezve ezzel dühét. Ekkor léptek közbe az idős német férfiak, felszólítva a zaklatót, hogy viselkedjen.

 

Amikor a vonat befutott az állomásra, a videót készítő fiatal hívta a rendőrséget, de azok azt mondták, semmit nem tudnak tenni. Később viszont a videó netre való felkerülése után a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás