Tiszta Forrás
2023. december 07.   
Névnap: Ambrus, Ambrózia

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

KEDVES TESTVÉREINK! ~ ~ ~ ~ A weboldalon működik egy virtuális imaközösség, melyet Szent Kristófról neveztünk el. Minden hónapban meghatározott célra ajánljuk fel imáinkat. ~ ~ II ~ ~ December hónapban a következő szándékokra ajánljuk fel imádságainkat: > Imádkozunk a koronavírus járvány megszűnéséért. > Imádkozunk a családokért. > Imádkozunk a Kárpát-medencében élő magyarokért. > Imádkozunk az európai országokban élő honfitársainkért, és a világon szétszóródott magyarokért. > Imádkozunk a békéért, a háborúk áldozataiért, a hitükért vértanúságot szenvedett keresztény testvéreinkért. > Imádkozunk a terrortámadások áldozataiért, a meggyilkolt papokért és civilekért, az erőszakot szenvedett nőkért, gyermekekért. > Imádkozunk Krisztus urunk második eljöveteléért. ~ ~ II ~ ~ Kérjük minden kedves olvasónkat, hogy csatlakozzon a felajánlott imádsághoz! ~ ~ Áldja meg az Isten az imádkozókat, és minden embernek adjon békességet! ~ ~ II ~ ~ Domine Deus, Rex caelestis, Deus Pater omnipotens, Domine Fili, unigenite Iesu Christe. Domine Deus, Agnus Dei, Filius Patris! ~ ~ Qui tollis peccata mundi, miserere nobis! ~ ~ Qui tollis peccata mundi, suscipe deprecationem nostram! ~ ~ ~ ~ Urunk és Istenünk, mennyei Király, mindenható Atyaisten; Urunk Jézus Krisztus, egyszülött Fiú, Urunk és Istenünk, Isten Báránya, az Atyának Fia! Te elveszed a világ bűneit, irgalmazz nekünk! Te elveszed a világ bűneit, hallgasd meg könyörgésünket! ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
18 látogató

Látogatások

- ma: 93
- tegnap: 141
2017.01.02. 00:00 __
Hozzászólások: 0

Megint migránsok molesztáltak nőket Kölnben

Megint migránsok molesztáltak nőket Kölnben

 

 

Hasonlóan az egy évvel ezelőtti, tömeges erőszakos bűncselekményekhez, idén szilveszterkor ismét migránsok molesztáltak nőket Kölnben. Pedig rengeteg rendőr volt az utcákon. Több száz embert őrizetbe vettek a hatóságok.

 

A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is - hangzott el az állami tévében. Az M1 kölni tudósítójának beszámolója szerint a város több pontján is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek.

A kölni rendőrség szóvivője hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplőket. Éjjel kettőig két szexuális molesztálás történt. Az egyik a belvárosban, a dómnál volt, a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A támadókat hamar elfogták.

Tavaly szilveszterkor is migránsok molesztáltak nőket a kölni főpályaudvarnál

Forrás: AFP/Markus Boehm

Több százan őrizetben

A szilveszteri rendezvényekhez kapcsolódóan több száz embert vettek őrizetbe Kölnben. A rendőrség közlése szerint többségük észak-afrikai származású. A hivatalos közlés szerint ellenőrizték - illetve ellenőrzik - a személyazonosságukat, továbbá tartózkodási papírjaikat.

A kölni két eset mellett húsz másik szexuális zaklatásról történt hatósági bejelentés más észak-rajna-vesztfáliai városokból.

Tavaly szilveszterkor Köln belvárosában tömegesen fordultak elő hasonló bűncselekmények. Migránsok csapatokban vonulva támadtak nőkre, körbevették és fogdosták az áldozatokat, közben loptak tőlük.  Mint arról az Origo is beszámolt, a tavaly szilveszteri zaklatók közül egy év alatt mindössze két támadót ítéltek el.

Ausztriában is történtek szexuális zaklatások

Németország mellett Ausztriában is történtek szexuális zaklatások szilveszteri rendezvényeken: Bécsben, Salzburgban és Innsbruckban is molesztálások miatt tettek panaszt nők. Az elkövetők többsége külföldi volt a rendőrség szerint.

Bécsben, Salzburgban és Innsbruckban szexuális zaklatások miatt tettek panaszt többen a rendőrségen a szilveszteri rendezvények után. Innsbruckban öt nő tett panaszt szexuális zaklatás miatt. A rendőrség szerint öt-hat "külföldi kinézetű", 30 év körüli férfi erőszakoskodott a nőkkel.

Az ügyben egyelőre nem vettek őrizetbe senkit, a térfigyelő kamerák felvételeinek kiértékelése még tart.

Salzburgban három nő tett feljelentést, egyikük szerint a támadó "ázsiai külsejű" volt, egy másik leírása alapján egy "déli országból származó" férfi támadt rá. A harmadik nőt egy helyi taxisofőr zaklatta, akit a hatóságok már őrizetbe is vettek. Bécsben három szexuális támadást jelentettek.

Forrás: Origó.hu

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás