Tiszta Forrás
2023. szeptember 26.   
Névnap: Jusztina, Kozma

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
25 látogató

Látogatások

- ma: 20
- tegnap: 162
2018.04.21. 00:00 __
Hozzászólások: 4

Hatalomátvétel kezdődött a Soros-családban:

Hatalomátvétel kezdődött a Soros-családban:

 

 

 

európai körúton a fiú, hétvégén Pestre jön

 

 

 

Alexander Soros egy éve szürke eminenciásként a háttérben mozgott apja mögött, azonban az elmúlt napokban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a bevándorláspárti spekuláns rövid időn belül teljesen át fogja adni fiának az általa kialakított világ feletti hatalmat. A 33 éves Soros-fiú barátjával európai körútra indult, ahonnan nem először üzent közösségi oldalán, ezúttal Párizsból, Brüsszelből és Berlinből fogalmazta meg: eljött az én időm! A bejegyzések stílusából pedig az vehető ki, hogy brutálisabb ideológiai harcos lesz, mint apja volt. A múlt heti tüntetés provokatív, nyílt támogatása után most már a maga fizikai valójában is megjelenik, holnap már Pesten lesz. Szép, új világ vár Európára.

 

Lassan egy éve, hogy Soros György oldalán megjelent egy vastagkeretes szemüvegű, fiatal férfi Brüsszelben. Alexander Sorost azon az április napon mutatta be Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének, akivel a spekuláns kifejezetten jó viszonyt ápol, bejáratos hozzá. Az interneten keringő felvételek szerint a Soros-fiúnak akkor még abszolút háttérszerep jutott, szorosan követte édesapja lépteit, de szigorúan tartotta a megfelelő távolságot. A sajtóban megkezdődött a találgatás, hogy miért tűnt fel az európai elit számára akkor még ismeretlen Alexander Soros.

A legtöbben arra jutottak, hogy mivel a bevándorláspárti spekuláns közelít a kilencvenedik évéhez, ezért lassan megkezdte a hatalomátadást. A magyarországi helyzetet kiveséző brüsszeli látogatás után pedig mindenki számára világos lehetett: a Soros-birodalom feletti hatalmat a jelenleg 33 éves Alexander Soros örökölheti. Ezt támasztotta alá, hogy két hónappal később már Magyarországra érkezett, és fényűző playboy életmódjának megfelelően apja kedvenc lakosztályát vette ki a főváros egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben.

Európai körúton Soros György fia

Tegnap érkezett a hír, hogy a hazai és nemzetközi Soros-hálózat számára vesztes magyarországi választást követően ismét Budapestre jön a milliárdos üzletember fia. Többször írtunk róla, hogy Soros György képtelen elfogadni a választás eredményét. Ennek leglátványosabb mozzanata az volt, hogy hálózatán keresztül összeverbuvált az előző hétvégére egy kormányellenes, demokráciaféltő tüntetést. Ebből az olvasható ki, hogy minden bizonnyal folyamatosan nyomás alatt akarja tartani a magyar kormányt. Azonban Soros György is öregszik, és belátta, idővel át kell adnia az általa felépített világ irányítását. Sajtóértesülések szerint a „magyarországi helyzet" kezelésével fiát bízta meg, aki nem tétovázott sokat, és belevetette magát a dolgok sűrűjébe.

Már első ránézésre is feltűnő, hogy apjával ellentétben bátran és magabiztosan használja a közösségi felületeket. A hatalomátvétellel párhuzamosan egyre többet foglalkozik a magyar és az európai politikával ezeken az oldalakon. Emlékezetes, hogy az előző heti tüntetésről tweetelt, üzenve a magyar kormánynak és kormánypártoknak. Most pedig ugyanilyen stílusban Instagramján tette közzé: eljött az én időm, Európa jövök! A kontinens nemzetállamainak nagyvárosaiból közölt képeket. Tegnap Párizsban járt, három napja pedig az Európai Unió fővárosában, Brüsszelben és a végén Berlin sem maradt ki a sorból.

Alexander Soros kommunikációját ismerve, egész biztos, hogy nem véletlenről van szó, sorra járja az európai fővárosokat, hogy átvegye az irányítást a Soros-szervezetek fölött.

Brutálisabb ideológiai harcos lehet, mint az apja

Soros György fia megkapta a „megfelelő ideológiai kiképzést", erről tanúskodik az az Instagram-bejegyzése, amiről korábban írtunk. A bevándorláspárti spekuláns a nyílt társadalom eszméjének bűvöletében él, és ezt a gondolatiságot „átruházta" fiára, amelyet az első jelek szerint jóval brutálisabban fog képviselni. Alexander Soros egy olyan bejegyzést tett közzé Instagramon, ami rávilágít arra, hogy az égadta egy világon semmilyen különbség nincs Soros György és fia világlátásában, sőt a 33 éves trónörökös durvább eszközökkel él. Egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák, és egy Európai Uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik zászló fog először lehullani? Alex tehát egyértelműen apja szellemi örökségét folytatná: beengedné Európába a bevándorlókat, és eltörölné a nemzetállamokat, azaz végrehajtaná a Soros-tervet.

Nem nyerte el mindenki tetszését a nemzetállamok létén való élcelődés, a kép alá az egyik hozzászóló azt írta, hogy „nem most fog ez történni, Sátán." Egy másik kommentelő sem volt sokkal kedvesebb, szerinte az EU-é fog. De a legjobban az akadt ki, aki nemes egyszerűséggel annyit írt, hogy a Te fejed fog először leesni.

Forrás: Origó.hu

 

És, hogy miért teszek fel egy első olvasásra politikai kinézetű cikket egy keresztény honlapra, azt a következő cikkben fogja megérteni a kedves olvasónk:

Olyan megható…

 

2018.04.21 08:20

 
Soros Alexander (balra), Soros György fia
                                                                     Soros Alexander (balra), Soros György fia
 
Micsoda hibátlan liberális pedigré! Mennyi midernség! Mennyi báj, kecs György képtelen és kellem! És micsoda szerencse, hogy ezek nem fognak szaporodni…

 

 
 

"Soros belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal a fia, Alex"

írta a Ripost.

"Nem adják fel a migránskvóták keresztülvitelét. Soros Alex már korábban átvette a magyar ügyek irányítását, de most ismét személyesen érkezik Pestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja, Maxwell Osborne.
Ő is beleszól a magyar politikába.A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent"

írta a Ripost.

620x0

Soros Alex testi-lelki jó barátja Maxwell Osborne | Forrás: Ripost

Sürget az idő, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is!

Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket,hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.

s2

Soros Alexnak nagyon tetszett az antidemokratikus tüntetés | Forrás: Ripost

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar ügyek közvetlen vezetését. A háttérben persze azért ő irányít, de úgy tudjuk, Alex és barátja, Maxwell szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. Debíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is,aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját.

Nagyon szoros kapcsolat

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást magyar barátainak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet- és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok. A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval,együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan.

s4

Elválaszthatatlanok | Forrás: Ripost

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat.Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét.A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

s5

Egy párt alkotnak | Forrás: Ripost

Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval hivatalosan coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából.

s6

Ezt üzenték Dominikából | Forrás: Ripost

De megosztott fotókat az ifjú Soros arról, hogy Hillary Clintonnal vagy Obama exelnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

s9

A bukott Hillary Clintonnal | Forrás: Ripost

s10

Barack Obamával | Forrás: Ripost

A Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára, Maxwell Osborne-ra.Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék.Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa. És nyilván az is, hogy a szereplésmániás, sikertelen, kibukott rendezőhallgatót könnyű manipulálni.

20180418108

Soros Alex barátja nagyon kedveli Gulyás Mártont| Forrás: Ripost

Mindenesetre küldik a pénzt és a biztatást neki bőségesen. New York-i információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”.

Migránsimádat

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé.

20180418109

Furcsa lenne, ha a kis Soros nem szeretné a migránsokat | Forrás: Ripost

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak egy kicsit a sok-sok fergeteges, több tízezer dollárba kerülő New York-i luxusparty után, ahol mindketten pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

20180418110

Szeretik a nagyon drága bulikat is | Forrás: Ripost

Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

20180418111

Budapest legdrágább szállójában foglal csak szobát az ifjú Soros és barátja | Forrás: Ripost

Posztolnak szépen a csodálatos panorámáról és persze közös intim fotókat is. Ezeken mindig felhőtlenül boldognak látszanak.

20180418112

Nagyon boldogok | Forrás: Ripost

Innen, ebből a lakosztályból indul el Alex reggelente a közeli Soros-egyetem, a CEU felé gyalog, eligazítást tartani.

20180418113

Így tartja az eligazítást Soros fia | Forrás: Ripost

Forrás: http://www.szon.hu/olyan-meghato/3836098 és badog.blogstar.hu

 

Szóval kedves testvéreim nem dőlhetünk hátra az április 8-ai siker után sem, mert a sátán itt liheg a nyakunkba! Ezért megkérek minden kedves olvasónkat, hogy kettőzze meg az imádságát drága magyar keresztény népünk, hazánk, kultúránk megmaradásáért, mert az öreg még nem szodomázott, a wiki szerint 3-szor nősült és mégis ki akart bennünket csinálni magyar származása ellenére. Szerintem nagyobb harc fog ránk várni az elkövetkező időkben ezzel a homoszexuális libsi elfajzott migráns imádó hazánkat tönkre tenni akaró sátán fajzattal, mint az apjával!

 

Szűzanyánk, ki a sátán fejét tiprod és uralkodsz rajta segítsd meg Magyarországot! Ámen!

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#4    2018.04.23.   10:17:16   __
Előzmény: #1
Hiszek benne, hogy mivel Szent István királyunk a Szűzanyának ajánlotta fel hazánkat utód híján, ezért Ő mindig ki fogja teríteni oltalmazó palástját népünkre és befedi vele.
#3    2018.04.23.   10:15:19   __
Előzmény: #2
Mivel ők zsidók és nem hisznek Jézus Krisztusba, ezért rájuk még az Ószövetségi törvények vonatkoznak, de úgy látszik csak látszat zsidók, mert ha gyakorolnák a vallásukat mélyen akkor nem szodomáznának!
#2    2018.04.22.   17:25:53   JóB
Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog. (Lev 18.22)

Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk. (Lev 20.13)

Igen, ha valaki elköveti bármelyiket is azokból az utálatos dolgokból, az vesszen ki népéből, bárki is az. (Lev 18.29)

Ha teljesen megfeledkezel az Úrról, a te Istenedről, s más istenekhez szegődsz, imádod őket és leborulsz előttük, ma ünnepélyesen kijelentem: egytől egyig elpusztultok. (MTörv 8.19)
#1    2018.04.21.   15:43:24   Kriszta
Boldogasszony Anyánk ...
Boldogasszony Anyánk, régi nagy Pátrónánk!
Nagy ínségben lévén, így szólít meg hazánk :
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Ó Atya Istennek kedves, szép leánya,
Krisztus Jézus Anyja, Szentlélek mátkája!
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Nyisd fel az egeket sok kiáltásunkra,
Anyai palástod fordítsd oltalmunkra.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Kegyes szemeiddel tekints meg népedet,
Segéld meg áldásra magyar nemzetedet.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Sírnak és zokognak árváknak szívei,
Hazánk pusztulásán özvegyek lelkei.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Vedd el országodról, ezt a sok ínséget,
Melyben torkig úszunk. Ó nyerj békességet.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Irtsd ki, édes Anyánk, az eretnekséget,
Magyar nemzetedből a hitetlenséget.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Hogy mint Isten Anyját régen tiszteltenek,
Úgy minden magyarok most is dicsérjenek.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Tudod, hogy Szent István örökségben hagyott,
Szent László király is minket reád bízott.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Sokat Fiad ellen, megvalljuk, vétettünk,
De könyörögj értünk, s hozzája megtérünk.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Jézus Fiad előtt hajts térdet érettünk,
Mert ha nem cselekszel egy lábig elveszünk.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!

Dicséret, dicsőség legyen az Atyának,
A te szent Fiadnak s Szentlélek mátkádnak.
Magyarországról,
Édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el
Szegény magyarokról!