Tiszta Forrás
2023. december 10.   
Névnap: Judit, Loretta

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
29 látogató

Látogatások

- ma: 25
- tegnap: 148
2019.07.10. 16:45 JóB
Hozzászólások: 1

Deutscland, Deutschland … ?

Deutscland, Deutschland … ?

A szerkesztő előszava:

(A cikk végén újabb írások találhatóak a Németországban uralkodó állapotokról)

Németország-e még Németország - vagy már csak a nevében az? Idegen országból érkezett, idegen kultúrájú ismeretlenek uralják a nagyvárosok tereit, rettegésben tartva az évszázadok óta ott lakó német embereket. Beethoven magasztos zenéje helyett „Allah akbar” kiáltások, és időszakonként robbanások hangjai remegtetik meg a valamikori békés utcák és terek levegőjét.

Merkel asszonyt, - a migránsok fő istápolóját - a nemzeti himnusz hallatán remegés fogja el. Egész teste vonaglik, mintha rettegne valamitől (vagy valakitől). Valami rémületes, valami pokoli történik - nemcsak Németországban, hanem egész nyugat, és dél Európában.  A Vezúv kitörés előtti vészjósló mormolásához lehetne ezt hasonlítani (ami az ókori római birodalomban be is következett Krisztus után 79. augusztus 24-én). Egy lezüllött, - Isten nélküli - világ ítélet előtti állapota ez.

---------------------------------------------------------------------

Több száz migráns támadt a német rendőrökre egy kitoloncolás miatt

 

Szerda hajnalig tartó összecsapásba torkollt Lipcsében, amikor a rendőrség megpróbált visszatoloncolni Spanyolországba egy szíriai migránst, válaszul több száz bevándorló kövekkel és palackokkal dobálta meg a hatóságok embereit – írja a Bild című német lap honlapja.

A szászországi rendőrség szerint 20 óra 30 perckor vonultak ki a rendőrök a Lipcse keleti részén fekvő Hildegardstrasséra, hogy őrizetbe vegyenek egy migránst, aki Spanyolországban lépett be az Európai Unió területére, ezért a menekültügyi eljárását is ott kell lefolytatni.

Kezdetben csupán harmincan akadályozták az intézkedést, ám a tömeg hamarosan körülbelül 500 fősre duzzadt, és a rendőrökre támadt. Többek között köveket és vizes palackokat dobáltak feléjük.

Es ist sehr laut, überall Pfiffe und Rufe aber noch ist die Situation friedlich. Bleibt hoffentlich auch so. #leipzig

28 23:54 - 2019. júl. 9.

A Leipziger Volkszeitung című helyi lap szerint a rendőrök könnygázzal és gumibottal léptek fel a rájuk támadó bevándorlók ellen, többen meg is sebesültek. A rendőrség azonban sem sebesültekről, sem őrizetbe vételről nem adott tájékoztatást. Többször is felszólították a migránsokat, hogy hagyják el a helyszínt, de azok csak azt üvöltözték, hogy

maradunk!

Jürgen Kasek zöldpárti politikus – aki szerint az intézkedés alá vont migráns egy szíriai kurd volt – a Twitteren tett közzé képeket az utcai összecsapásról, melyeken az látszik, hogy a jogszerű kitoloncolást akadályozó migránstömeg bútorokkal barikádozta el az utcát. Többen ráadásul a rendőrautók elé is befeküdtek, a bevándorlók pedig azt skandálták, hogy:

Itt vagyunk, hangosak vagyunk, amiért elraboljátok a szomszédunkat.

Ein halbes Wohnzimmer steht auf der Strasse. Schwierig da mit dem Auto vorbeizukommen. #le0907

184 0:45 - 2019. júl. 10.

 

A rendőri intézkedés 1 óra 30 körül ért véget, a blokád miatt több rendőr és jármű is az utcában rekedt, amikor pedig megpróbálták őket kihozni onnan, ismét repülni kezdtek a kövek és a palackok. A rendőrség szerint hajnali 3 órára nyugodott meg a helyzet.

A rendőrség szóvivője később a dpa hírügynökségnek elmondta, hogy a kitoloncolandó férfit végül sikerült kihozni az egyik házból, és rendőrautóba ültetni. Azonban kocsival nem, csak úgy sikerült elvinni a helyszínről, hogy a rendőrök törtek utat a tömegben.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Angela Merkelen harmadjára is kitört a remegés  

 

Harmadik alkalommal történt meg rövid idő alatt, hogy Angela Merkel német kancellár testén erős remegés uralkodott el. Ezúttal a finn kormányfőre várt, amikor történt. A remegést korábban azzal magyarázták, hogy Merkel kiszáradt és túlmelegedett, azonban ez a magyarázat most nem állja meg a helyét, mivel ma Berlinben csak 18 fok volt.

 

The Sun tett közzé egy videót, amin jól látszik, hogy a német kancellár teste ismételten látványos remegésbe kezdett, miközben katonai díszszemlével várta a finn kormányfőt.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, június óta ez már a harmadik ilyen alkalom, amikor Angela Merkel teste remegésbe kezd, a 64 éves kancellár pedig nem tud uralkodni rajta.

Az első ilyen alkalom június 18-án volt, amikor az új ukrán elnöknek gratulált

Második alkalommal pedig június 27-én kezdett remegni a kancellár azon a hivatalos ceremónián, amin az új igazságügyi minisztert nevezték ki a posztjára Berlinben. Akkor egy pohár vízzel is megkínálták, de visszautasította.

Merkel hivatala korábban azzal magyarázta a remegést, hogy a kancellár asszony dehidratált volt, és nagyon meleg is volt, azonban ezúttal ez a magyarázat nem állná meg a helyét: ma csak 18 fok volt Berlinben.

Forrás: ORIGÓ

……………………………………………………………

Egyéb:

 

Felzaklatta Németországot, hogy gyerekek erőszakoltak meg egy lányt:

https://index.hu/kulfold/2019/07/10/nemet_gyerekkoru_megeroszakolt_migrans/

Folyamatosan növekszik a migránsbűnözés Németországban

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/folyamatosan-novekszik-a-migransbunozes-nemetorszagban-2479677

Fél­mil­lió il­le­gá­lis mig­ráns bo­lyong a né­me­tek­nél, nőhet a bű­nö­zés

https://ripost.hu/cikk-felmillio-illegalis-migrans-bolyong-a-nemeteknel-nohet-a-bunozes

Életfogytiglani börtönre ítélték a német diáklány iraki gyilkosát

https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2019/07/10/eletfogytiglani-bortonre-iteltek-a-nemet-diaklany-iraki-gyilkosat/

Válsághelyzet egy német strandon az agresszív migránsok miatt

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190728-iratellenorzest-vezettek-be-egy-nemetorszagi-strandon-migransok-sorozatos-rendbontasa-miatt.html

Brutális gyilkosság Frankfurtban: Vonat elé lökött egy migráns egy 8 éves kisfiút és édesanyját

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190729-vonat-ele-loktek-egy-anyat-gyermekevel-frankfurtban-a-gyermek-meghalt.html

Válsághelyzet van Németországban az erőszakos migránsok miatt

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190730-nemetorszag-az-osszeomlas-szelen-all-az-illegalis-migracio-miatt.html

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Kitoloncolták Németországból egy libanoni bűnszervezet fejét

A németek fele fenyegetésnek tekinti az iszlámot

Feszültséget okoznak a német rendőrségen belül a bevándorlók

V4NA: A németek elhagyják Németországot, a bevándorlók pedig özönlenek be

V4NA: A migráció további gettósodáshoz vezet Németországban

Életfogytiglani börtönre ítélték a 14 éves német diáklány iraki gyilkosát

 

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2019.08.07.   08:27:40   Kriszta


Régóta egyértelmű, hogy Európa magát haladóbbnak tartó fele egy másik filmet néz. Vagyis valójában ugyanazt, csak amit mi a dolgok kegyetlen, riasztó valósága szerint érzékelünk, azt ők valamilyen rózsaszín 5D-s szemüvegen át figyelik, ahol az ötödik dimenzió az önámítás, a szivárványos Willkommenskultur.

Németországban lassan több az olyan város a térképen, ahol az elmúlt néhány évben migrációs hátterű elkövetők zaklatták, bántalmazták vagy súlyosabb esetekben meggyilkolták az őket befogadó ország állampolgárait. Különösen akkor fájdalmas ez, amikor gyerekek az áldozatok, így amíg eddig a németek tétlenül nézték, ami velük történik, a pár napja történt frankfurti pályaudvari eset országos felháborodást váltott ki. Egy eritreai bevándorlónak ezúttal egy nyolc éves kisfiú esett áldozatul, nem sokkal ezután pedig egy szír migráns mészárolta le német-kazah ismerősét, mindezt a nyílt utcán, a járókelők és az áldozat kislányának szeme láttára.


A Birodalom állapotát jól mutatja, hogy a német közmédia az utóbbi kegyetlen gyilkosságról még csak hírt sem volt hajlandó adni, szerintük ugyanis az ügynek nincs az egész országra vonatkozó, társadalmi relevanciája és önmagában véve nem is nagy jelentőségű. Olybá tűnik, mintha a németek a józan eszükkel minden túlélési ösztönüket is elveszítették volna. Simán elhiszik, amikor a médiájuk azt állítja, ne higgyenek a saját szemüknek, a növekvő migránsbűnözés, a megszaporodott hajmeresztő esetek mind csak statisztikai véletlenek. Nincs itt semmiféle összefüggés.

A dolog azért érthetetlen, mert miután 2016-ban a berlini karácsonyi vásáron is kamionos terrortámadás történt – a tunéziai származású Anis Amri 12 embert gázolt halálra, sokakat pedig megsebesített -, az ember azt hihette, észhez térnek és nem visznek több süteményt a migránsoknak a Hauptbahnhofra. De nem így lett. A bajor belügyminiszter most is a peronok lezárásáról beszél megoldásként és mindenki úgy tesz, mintha ez lenne az első ilyen brutális támadás, sőt. A német politika az általuk szélsőjobboldalinak tartott gyűlöletkeltést okolja a történtekért.

A minap az Index a témában született cikke több szélsőjobboldali csoportokhoz köthető támadást és németországi mecsetet ért bombafenyegetést sorol fel, mintegy törölve egyet a rózsaszín, halálba navigáló lencsén. Pedig az ellenkezőjére akár ültő helyünkben mi is felidézhetünk számos hasonló esetet:

2015 szilvesztere: több mint 500 kölni nő tett bejelentést arról, hogy zaklatták, molesztálták, bántalmazták őket a város főterén rendezett újévi ünnepségen. A pályaudvar előtti téren békésen szórakozó tömegre percek alatt valósággal rázúdult több mint ezer észak-afrikai bevándorló. Annak ellenére, hogy a jövő Európájának orvosai és mérnökei többeket kiraboltak és csoportosan megerőszakoltak, a német közmédia napokig nem számolt be az estről.

Ahogy utána arról sem, hogy azóta szinte mindennapossá váltak a zaklatások és az erőszakos támadások Németországban. 2016 nyarán például egy szír menedékkérő bozótvágó késsel gyilkolt meg egy nőt a Stuttgart közelében fekvő Reutlingenben, mert féltékeny volt rá. Miután végzett a nővel, két másik embert is megsebesített.

2016 szeptemberében egy magyar nő is áldozatul esett három eritreai migránsnak. A lányt a bevándorlók a mülhauseni vasútállomáson erőszakolták meg.

2016. december: Freiburgban egy nevelőszülőknél elhelyezett fiatal afgán bevándorlót vettek őrizetbe a német hatóságok, mert megerőszakolt, aztán pedig megfojtott és a folyóba dobott egy 19 éves német egyetemista lányt.

Két éve szeptemberben Lipcsében követett el egy bevándorló szexuális erőszakot egy egy kocogó nő ellen. Ugyanez év decemberében egy magát 15 évesnek valló, Abdul Mobin nevű menedékjogot nyert bevándorló halálra késelte 15 éves német barátnőjét, miután a lány szakított vele. Abdul 2016-ban illegális bevándorlóként Afganisztánból érkezett Németországba.

2018 novemberében a rendőrök és a tűzoltók is nagy erőkkel vonultak ki az egyik dortmundi befogadóközponthoz, ahol egy afrikai menedékkérő késsel támadt egy másik, magát afgánnak valló migránsra. A férfi a nála lévő késsel a rendőröket is megtámadta, akik végül lábon lőtték a bevándorlót.

Ez volt az a hét, amikor németeket napokig egy wittenburgi idős férfi halála tartotta dermedt sokkban. A 85 éves nyugdíjas egyedül élt saját házában, ezért az akkor egy migránsokat segítő szervezetnél dolgozó lánya az egyik 20 éves afgán bevándorlót fogadta idős édesapja mellé, hogy segítsen neki a mindennapi teendőkben. Csakhogy az afgánnak más elképzelése volt a segítségnyújtásról: éjjel, álmában vágta el a nyugdíjas torkát, majd az idős férfi autójával elmenekült a helyszínről. Az bevándorló menedékkérelmét egyébként Szászországban elutasították, a német hatóságok mégsem küldték haza. 2019 januárjáig tartózkodási engedélyt kapott.

A németeknek persze nincs miért aggódniuk. Ezek mind egymástól független, elszigetelt esetek, a motivációik személyesek és semmiképpen sem szociális frusztráció, vagy kulturális különbségek állnak a súlyos bűncselekmények hátterében. Ha úgy látjuk, hogy a statisztikai véletlenekből lassan már több sormintára is elég, akkor egészen biztosan a mi készülékünkben van a hiba…

Forrás: PS./ Latte/