Tiszta Forrás
2020. szeptember 22.   
Névnap: Móric, Tamás

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Angelus Domini nuntiavit Mariae. ~ ~ Et concepit de Spiritu Sancto. ~ ~ ~ AVE MARIA, GRATIA PLENA. ~ DOMINUS TECUM, ~ BENEDICTA TU IN MULIERIBUS, ~ ET BENEDICTUS FRUCTUS VENTRIS TUI: IESUS. ~ SANCTA MARIA, MATER DEI, ~ ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS, ~ NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTRAE. ~ AMEN. ~ ~ ~ Ecce Ancilla Domini. ~ ~ Fiat mihi secundum verbum tuum. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Et Verbum caro factum est. ~ ~ Et habitavit in nobis. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Ora pro nobis Sancta Dei Genitrix. ~ ~ Ut digni efficiamur promissionibus Christi. Oremus. Gratiam tuam, quesumus, Domine, mentibus nostris infunde, út qui angelo nuntiante Christi Filii tui incarnationem cognovimus, per passionem eius et crucem ad resurrectionis gloriam perducamur. Per eumdem Christum Dominum nostrum. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ I I I ~ ~ ~ ~ ÚRANGYALA ~ ~ ~ ~ Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát. ~ ~ És ő méhébe fogadá Szentlélektől szent Fiát. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA, MALASZTTAL TELJES. ~ AZ ÚR VAN TEVELED; ~ ÁLDOTT VAGY TE AZ ASSZONYOK KÖZÖTT, ~ ÉS ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE: JÉZUS. ~ ASSZONYUNK, SZŰZ MÁRIA, ISTENNEK SZENT ANYJA! ~ IMÁDKOZZÁL ÉRETTÜNK, BŰNÖSÖKÉRT, ~ MOST ÉS HALÁLUNK ÓRÁJÁN. ~ ÁMEN. ~ ~ ~ Íme az Úrnak szolgáló leánya. ~ ~ Legyen nékem a te igéd szerint. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ És az Ige testté lőn. ~ ~ És miköztünk lakozék. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ Imádkozzál érettünk Istennek Szent Anyja. ~ ~ Hogy méltóak lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent malasztodat, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a feltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. ~ ~ Ámen.

Jelen van

0 felhasználó
42 látogató

Látogatások

- ma: 109
- tegnap: 191
2020.06.23. 18:00 JóB
Hozzászólások: 0

Fizetett rasszizmus - Antifa módra

Fizetett rasszizmus - Antifa módra

Megrongáltak egy templomot és egy szobrot a baloldal által felhergelt tüntetők Washington D.C.-ben, az amerikai fővárosban. A Lafayette parknál olyan törvények felett álló zónát próbálnak kialakítani, amilyen Seattle-ben is van. Seattle-ben a zónába a rendőrök be sem mernek menni. Rendszeres az erőszak a területen, már két lövöldözés is volt, egy 19 éves fiatal meghalt, a hatóságok viszont nem tesznek semmit, mert az erőszakos tüntetők őket is megtámadják.

 

Donald Trump amerikai elnök Twitter-üzenetben jelentette be, hogy több embert letartóztattak az amerikai fővárosban, mert megpróbálták megrongálni Andrew Jackson korábbi elnök szobrát, és a Szent János katedrálisba is be akartak törni. Trump vandáloknak nevezte a baloldal által felhergelt, erőszakos tüntetőket, továbbá emlékeztette őket, hogy akár 10 év börtönre is ítélhetik őket.

David L. Bernhardt Washington D.C.-ben, a Lafayette parkban személyesen is megnézte a pusztítást. 

Nem hódolunk be az anarchisták előtt. A törvény és a rend marad az úr, és igazságot fogunk szolgáltatni! 

- mondta a Foxnews beszámolója szerint.

Andrew Jackson szobrát összefirkálták az erőszakos tüntetők, kötelet kötöttek rá, majd megpróbálták ledönteni, de a rendőrök ezt végül megakadályozták.

 

A talapzat és a szobor körüli ágyúk viszont megsérültek.

Andrew Jackson volt amerikai elnök megrongált lovas szobra, amelyet tüntetők próbálnak meg ledönteni a washingtoni Lafayette Parkban 2020. június 22-én.FORRÁS: MTI/EPA/MICHAEL REYNOLDS

Helyszíni beszámolók szerint a felhergelt tüntetők sátortábort próbálnak kialakítani a Lafayette parknál, ahogy azt Seattle-ben is tették. A Szent János templom falára már ki is írták graffitivel, hogy 

Fekete autonóm zóna. 

A rendőrök viszont próbálják körbezárni a sátrakat, hogy a tüntetők ne tudják bővíteni a zónát.

A rendőrök és a tüntetők közötti dulakodásban a helyszíni beszámolók szerint többen megsérültek. A tüntetők mindenféle tárgyakat dobtak a rendőrök felé.

Közben Seattle-ben, ahol már hetek óta tulajdonképpen egy törvények felett álló övezetet alakítottak ki a felhergelt tüntetők, ahova a rendőrök be sem mernek venni, lassan készek újra átadni a hatóságoknak az anarchisták a lefoglalt területeket. Legalábbis erről tárgyalnak.

Ehhez az kellett, hogy egy ember meghaljon.  

Két lövöldözés volt ugyanis a zónában, az egyikben egy 19 éves fiatal meghalt. De előfordult rablás és a nemi erőszak is a területen belül.

Erőszakos tüntetés Seattle-benFORRÁS: AFP/2020 GETTY IMAGES/DAVID RYDER

A környéken élők és dolgozók rettegnek, az üzletek is bezártak, tulajdonosaik munkanélküliek lettek. Korábban többen is arról beszéltek, attól tartanak, hogy az anarchisták önkényes területfoglalása az Egyesült Államok több városára is átterjedhet. Ennek bizonyítéka most a Washington D.C.-ben történt eset.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A májat és a vesét kell ütni, így képezik ki a szélsőbaloldali Antifa-tüntetőket Amerikában - videó

Átírták a Wikipédiát, hogy ne derüljön ki, Soros áll az agresszív tüntetések egyik fő szervezete mögött

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás