Tiszta Forrás
2023. december 10.   
Névnap: Judit, Loretta

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
26 látogató

Látogatások

- ma: 22
- tegnap: 148
2023.10.15. 20:00 JóB
Hozzászólások: 0

Utolsó harc a fény és sötétség között, avagy elérkezett az Anti-Krisztus kora?

Utolsó harc a fény és sötétség között, avagy elérkezett az Anti-Krisztus kora?

 

II. János Pál pápa nem sokkal pápává választása előtt azt jövendölte:

"A legnagyobb csata előtt állunk, amit valaha látott az emberiség. Nem hiszem, hogy a keresztény egyházi közösség ezt teljesen felfogta. Az Egyház és az Antikrisztus, az Evangélium és az anti-evangélium közötti végső harc előtt állunk."

 

 

 

 

 

Máté evangéliumában pedig ezt olvashatjuk:

 


„Háborúkról fogtok majd hallani, s háborús hírek fognak keringeni. Vigyázzatok, ne kerítsen hatalmába benneteket a félelem, ezeknek be kell következniük, de ez még nem a vég.


Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad. Éhínség, ragály üti fel a fejét, és a föld megrendül itt is, ott is.
De ez még csak a kezdete a gyötrelmeknek.


Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket.
Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást.


Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek.
A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet,
de aki mindvégig kitart, az üdvözül.


Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég.”  (Mt 24.6-14)

 

Úgy tűnik, ezek a próféciák napjainkban, a szemünk előtt valósulnak meg.

 

„Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad.”

 

Afrikában szinte nem akad olyan térség, ahol ne lennének véres polgárháborúk, törzsi háborúk, etnikai összecsapások. Az éhezés, az éhínség nemcsak a Száhel-övezetben dúl, hanem a háborús övezetek népei is szükséget szenvednek. A ragály melegágya éppen az afrikai kontinens, de az elmúlt években az egész világ szenvedő alanya lett a Covid világjárványnak is. Ázsiában a közép,- és közel-keleti térségben is mindennapos harcok dúlnak. Testvérháború folyik a szomszédságunkban: az oroszok és ukránok kegyetlenül gyilkolják egymást.

Napjaink megrázó híre, hogy a gázai övezetet uraló terrorszervezet, a Hamasz teljesen váratlanul brutális támadást indított Izrael civil lakossága ellen. A kegyetlen mészárlásról saját készítésű videókat tettek fel a világhálóra. Ez a gátlástalan, állati kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság sorozat sokkolóan hatott nemcsak Izraelben, hanem a világ minden táján. A Hamasz vezér videó üzenetben szólította fel a muszlimokat, hogy a világ minden pontján gyilkolják meg a zsidókat és a keresztényeket.

 

„Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket.”

 

Mindezt az iszlám nevében, Allahra (Istenre) hivatkozva, az „Allahu akbar” (Isten a leghatalmasabb) csatakiáltással kell véghezvinni. A terrorvezér a videó üzenetben kifejtette, hogy a zsidó és keresztény népek leigázása, elpusztítása után az egész világot az iszlám fogja uralni.

 

„Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást.
Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek ”

 

Azt gondolná minden jóérzésű ember, hogy a terrort, ezt a kiszámított, hideg fejjel elkövetett brutalitást a világ minden pontján el fogják ítélni. Nem lesz olyan nemzetközi szervezet, aki ne emelné fel a szavát ez ellen.

 

De mit látunk?

Nyugat-Európa nagyvárosaiban a Hamasz-terrort éltető tüntetők rendőri biztosítás mellett éljeneznek. Az ENSZ elítéli az izraeli válaszcsapásokat, de a muszlim terrorról szót sem ejtenek. Az Európa Parlament (élén a korrupt, Európa- és magyarellenes Ursulával) négyszeresére emeli a Hamasz által uralt gázai övezet segélyezését. Nem lehet kétségünk afelől, hogy ez a pénz nem a nélkülöző gázai nép megsegítését fogja szolgálni, hanem a terrorszervezet fegyvereinek a számát fogja növelni - eközben a Magyarországnak járó pénzeket nem fizetik ki!)

 

Biztosak lehetünk abban, hogy ez a viszonylag önálló kicsiny arab közösség, a gázai-övezet a globalista, antikrisztusi világuralmi törekvések áldozata. Ugyanúgy, mint az Istenben hívő zsidó nép muszlimokkal körülvett országa is. A közel-keleti régióban a mesterségesen szított háborúk során az itt élő keresztény közösségek létszáma megtizedelődött.

A Sátán harca ez a világot és benne az embert teremtő, mindenható igaz Isten népe ellen. A hithű zsidó és keresztény a legnagyobb ellenség a Novus Ordo Seclorum, az Új-világrend megvalósítására törekvő globális háttérhatalom számára. Az iszlám-terror, a Hamasz, a Hezbollah, az ISIS („Iszlám Állam”) terrorszervezetek már jelen vannak a föld minden pontján. Európába a harcra felkészített fiatal emberek (menekülteknek álcázva) az Európa Parlament, a nemzetközi szervezetek, a Nyugat-Európai államok, a Soros-pénz spekuláns szervezetek hathatós támogatásával özönlenek. Magyarország déli határa immár felfegyverzett migránsok ostroma alatt áll. A Vajdaságot elözönlötték ezek a fosztogató, fegyveres erőszaktól sem visszariadó bűnbandák. Nyugat- és Észak-Európában naponta követnek el késeléseket, robbantásokat, és egyéb erőszakos cselekedeteket a betelepített migránsok. A rendfenntartó erők, az állam erre szakosodott szervei pedig nem tesznek semmit ellenük.

 

„A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet.”

 

Mi lenne a megoldás?

Isten az ószövetségi zsidó népnek a Hóreb hegyén átadta a kőtáblákra vésett Tízparancsolatot. Ebben a tíz mondatban benne vannak az emberi együttélésnek a legfőbb szabályai. Ha mindenki betartaná, nem lenne többé háború, elnyomás, minden nép békében és barátságban élne egymással.

A gonoszság megsokasodása miatt Isten elküldte egyszülött Fiát, Jézus Krisztust erre a világra.

Mikor megkérdezték tőle a legfőbb vallási vezetők, a farizeusok, hogy mi a legfőbb parancsolat a törvényben, így válaszolt:

"Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.

Ez a legnagyobb, az első parancs.

A második hasonló hozzá: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat.” Mt 22.37-39)

A normális emberi élet és normális emberi együttélés ezen, és csak ezen a két parancsolaton alapszik. Ezt támadják minden erővel, minden eszközzel és minden időben a gonosz által irányított bűnszervezetek. Ezek ellen a támadások ellen kell küzdeni minden jóérzésű embernek kitartóan és állhatatosan.

 

„de aki mindvégig kitart, az üdvözül.
Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég.” 

 

Nem tudjuk pontosan, hogy milyen világ vár ránk. Nem tudjuk, hogy milyen lesz a személyes sorsunk.

De egyet biztosan tudunk: aki mindvégig kitart, az üdvözül!

Ezért hittel kell tanúságot tennünk az embert teremtő és szerető, mindenható Isten mellett, és ezért kell az országnak ezt az evangéliumát hirdetni az egész világon, bizonyságul minden népnek!

Ha ezt tesszük, nem kell félnünk a végtől, mert az egy új, örök élet kezdete lesz számunkra az egyedüli igaz Isten országában!

 

Így legyen!

 

A.D.2023.10.15.©JóB

 

Kapcsolódó linkek:

 

Európa az utolsó utáni figyelmeztetést kapta, hogy elkerülje az iszlám terrorizmus pusztítását - Horváth  József

          https://www.youtube.com/watch?v=py1SwKYCPxE  37:27

 

“Már nem az az ember vagyok, aki a háború előtt voltam” -   Robert C. Castel

           https://www.youtube.com/watch?v=io2J1dMEHos   53:11

 

Robert C. Castel üzenete Izraelből: fel kell készülni az abnormális világra!

           https://www.youtube.com/watch?v=n84yEARU1_k   4:07

 

Brüsszel nem tud mit kezdeni a migránsokkal, újabb terrortámadások lesznek

https://www.origo.hu/nagyvilag/20231017-brusszel-tart-karokkal-fogadja-azokat-a-migransokat-akik-most-rettegesben-tartjak-europat.html

 

Egyre gyilkosabb a migránsterror Európában

https://www.origo.hu/nagyvilag/20231016-migrans-gyilkossagok-europa-veszely.html

 

Elvágott torkú tanár Párizsban, agyonlőtt svéd turisták Brüsszelben: a Hamász terrortámadásai után folytatódik a migránsterror Európában

https://www.origo.hu/nagyvilag/20231017-belgium-migracio-terror-europa-hamasz.html

 

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás