Tiszta Forrás
2022. december 04.   
Névnap: Borbála, Barbara

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Reggeli imádság : ~ ♡ ♡ ~ Szívem első gondolatja ~ Hozzád száll fel Istenem ~ Te őriztél meg az éjjel, ~ Maradj ma is énvelem! ~ ♡ ~ Téged áldlak és imádlak, ~ Mint szerető gyermeked, ~ Szívem csakis azt akarja, ~ Ami kedves teneked. ~ ♡ ~ Édes Jézus, add kegyelmed, ~ Őrizz engem szüntelen, ~ Hogy egész nap neked éljek ~ Tiszta szívvel, bűntelen. ~ ♡ ~ Szűz Mária, Jézus anyja, ~ Te mindnyájunk anyja vagy, ~ Oltalmazz meg minden bajtól, ~ Kísértésben el ne hagyj! ~ ♡ ~ Ámen ~ ♡ ~

Jelen van

0 felhasználó
66 látogató

Látogatások

- ma: 86
- tegnap: 277
2019.11.17. 14:00 beckerj
Hozzászólások: 0

Engesztelő ima

Engesztelő ima

 

Engesztelő ima az Amazonas szinódus idején Rómában elkövetett bálványimádásért:

 

 

 

 

 

 

Legszentebb Háromság, Atya, Fiú és Szentlélek,

 

Isten Szeplőtelen Anyja, az örökké tiszta Szűz Mária keze által fogadd el őszinte szívből jövő bűnbánatunkat és engesztelésünket a fából készült bálványok és jelképek imádata miatt, amelyre az Amazonas szinódus idején került sor Rómában, az örök városban, a katolikus világ központjában!

 

Küldd Szentlelkedet szent atyánk, Ferenc pápa, a bíborosok, a püspökök, a papok és a hívők szívébe, hogy oszlassa el a szívek sötétségét, hogy mindannyian felismerjék az isteni fenségedet sértő cselekedetek istentelenségét, hogy nyilvánosan és egyénenként is engesztelést végezhessenek!

 

Töltsd be az egyház minden tagját a katolikus hit teljességének és szépségének fényével! Ébressz fel bennük égő buzgalmat Jézus Krisztus iránt, aki az igaz Isten és igaz ember, és elhozta a megváltást minden ember számára: különös tekintettel az Amazonas térség népéire, akik még olyan hiábavaló és romlandó dolgok imádásának csapdájában vergődnek, mint a "Földanya" süket és néma képei és bálványai!

 

Töltsd be a hit fényével azokat az embereket, különösen az amazóniai törzsek tagjait, akik még nem rendelkeznek Isten gyermekeinek szabadságával, és azzal a leírhatatlan boldogsággal, amit Jézus Krisztus befogadása jelent, hogy rajta keresztül osztozhassunk isteni természetének az életével!

 

Szentséges Szentháromság, Atya, Fiú, Szentlélek, egyetlen igaz Isten,- rajtad kívül nincs más Isten és nincs megváltás,- irgalmazz egyházadnak!

 

Fordítsd tekintetedet a kicsik könnyeire, töredelmes és alázatos sóhajtásaira a gyülekezetekben. Nézd a kisgyermekek, a fiatalok, a fiatal férfiak és fiatal nők, a családapák és családanyák, az igazi keresztény hősök könnyeit és imáit!

Tekints le azokra, akik buzgóságukban az egyház iránti tisztelet és Szent Anyánk, az Egyház iránti szeretetük jeleként vízbe dobták az utálatos jelképeket, amelyek megsértették őket!

 

Irgalmazz nekünk: bocsáss meg nekünk, Urunk,

parce Domine, parce Domine!

 

Irgalmazz nekünk: Kyrie eleison!

 

Ámen.

 

(Athanasius Schneider püspök)

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás