Tiszta Forrás
2020. január 28.   
Névnap: Károly, Karola

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ZSOLTÁR 23 ~ ~ ~ ~ Az Úré a föld s ami azt betölti, a földkerekség és minden lakója. ~ ~ Mert ő alapította a tengerekre, s a folyók fölé ő állította. ~ ~ Ki mehet fel az Úr hegyére? ~ ~ Ki állhat meg az ő szent helyén? ~ ~ Az, akinek keze ártatlan, akinek szíve tiszta, aki magát hiúságra nem adja, s nem tesz hamis esküt. ~ ~ Az ilyen áldást nyer az Úrtól, s irgalmat Istentől, oltalmazójától. ~ ~ Ez azok nemzedéke, akik őt keresik, akik Jákob Istenének arcát keresik. ~ ~ Táruljatok fel, hatalmas kapuk, táruljatok fel, örök kapuk, hadd vonuljon be a dicsőség királya! ~ ~ Ki az a dicsőség királya? ~ ~ Az erős és hatalmas Úr, a harcban hatalmas Úr. ~ ~ Táruljatok fel, hatalmas kapuk, táruljatok fel, örök kapuk, hadd vonuljon be a dicsőség királya! ~ ~ Ki az a dicsőség királya? A seregek Ura, ő a dicsőség királya. ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
9 látogató

Látogatások

- ma: 94
- tegnap: 182
2017.11.03. 00:00 Pela
Hozzászólások: 0

2017.11.03. péntek

2017.11.03. péntek

 

 

Azt kívánnám, hogy magam legyek távol átkozottként Krisztustól testvéreimért

 


 

Róm 9,1-5

Igazat mondok Krisztusban, nem hazudom, a lelkiismeretem mellettem tesz tanúságot a Szentlélekben, hogy nagy a szomorúságom és szívemnek fájdalma szüntelen. Hiszen azt kívánnám, hogy magam legyek átkozottként távol Krisztustól testvéreimért, test szerint való rokonaimért, az izraelitákért, akiké a gyermekké fogadás, a dicsőség, a szövetségek, a törvényadás, az istentisztelet és az ígéretek. Övék az atyák, és test szerint Krisztus is közülük való, aki mindenek fölött álló, örökké áldott Isten. Ámen.

Zs 147

Dicsérd az Urat, Jeruzsálem, Dicsérd Sion, Istenedet, Mert ő erőssé teszi kapuid zárait, megáldja benned fiaidat. Békességet ad határaidnak, és a búza javával lakat jól téged. Elküldi szavát a földre, igéi gyorsan futnak. Olyan havat ad, mint a gyapjú, és mint a hamut, szórja a zúzmarát. Mint a morzsát, úgy hullatja jegét, ki tudja hidegét elviselni? De ha elküldi igéjét, felolvasztja azokat, a szele fúj, és folynak a vizek. Kihirdeti igéjét Jákobnak, törvényeit és rendeleteit Izraelnek. Nem tett így egyetlen nemzettel sem, nem ismertette meg őket rendeleteivel. ALLELUJA!

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás