Tiszta Forrás
2019. november 14.   
Névnap: Aliz, Vanda

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

ORA PRO CHRISTIAN EUROPE! ~ ~ ~ ~ PRECES MATUTINAE SANCTAE ROMANAE ECCLESIAE - 2: ~ ~ ~ ~ Redde mihi, Pater aeterne, et conserva in me vestem innocentiae, quam in Baptismate recepi, ne paradiso caelesti excludar. ~ ~Amen. ~ ~ ~ Indue me, Iesu Christe, rex gloriae, fragrantibus virtutum tuarum vestimentis, humilitatis scilicet, patientae, caritatis et castitatis, ut Patris caelestis obtineam benedictionem. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ Orna me, Spiritus Sancte, tunica polymita donorum tuorum, ut in oculis tuis gratiam inveniam. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ I I I ~ ~ ~ ~ A RÓMAI EGYHÁZ REGGELI MAGÁNIMÁI - 2: ~ ~ ~ ~ Add vissza nekem, örök Atya, és őrízd is meg rajtam az ártatlanság ruháját, melyet a szent Keresztségben kaptam, és ne zárj ki engem a mennyei Paradicsomból. ~ ~ Ámen. ~ ~ ~ Öltöztess be, Jézus Krisztus, dicsőség Királya, a te erősséged illatos öltönyébe, az alázat, a tűrés, a szeretet és a tisztaság ruhájába, hogy kieszközölhessem a mennyei Atya áldását. ~ ~ Ámen. ~ ~ ~ Díszíts fel, Szentlélek, a te sokféle ajándékod öltözetével, hogy kegyelmet találjak a te szemeidben. ~ ~ Ámen. ~ ~ ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
21 látogató

Látogatások

- ma: 442
- tegnap: 1376
2018.03.06. 17:15 JóB
Hozzászólások: 0

Emberi szabadságjogok - migráns módra

Emberi szabadságjogok - migráns módra

Markolóval fosztottak ki a migránsok Írországban egy bevásárlóközpontot

ORIGO    2018.03.05. 11:17

Az ír főváros, Dublin Tallaght nevű negyedében a hóvihar miatt megbénult egy egész városrész. A bevándorló bűnözők ezt kihasználva elloptak egy markolót, majd ezzel ledöntötték és kirabolták a helyi Lidlt.

A két napja tomboló ítéletidőt kihasználva zömében bevándorlókból álló rablóbandák láttak neki a helyi boltok módszeres fosztogatásának Írországban. Az esetről nemcsak a média, de maguk a tolvajok is büszkén osztottak meg felvételeket a Facebook-közösségi portálon. A legmerészebbnek az a csapat bizonyult, amelyik markológéppel rontott neki egy bevásárlóközpont oldalának, hogy kitépjék az ott található széfet. Mondanunk sem kell, az épület nem viselte jól a durva beavatkozást.

A történtekre a Pesti Srácok egyik Írországban dolgozó olvasója hívta fel a figyelmet.

Az egyik fosztogató         FORRÁS: YOUTUBE.COM

 

A szerda esti erős havazás miatt az ír kormány bejelentette, hogy Tallaghtban ideiglenesen leállítja a busz, a villamos és a repülőforgalmat.

Az ítéletidő következtében berázták a kerületi boltokat is.

A nagyrészt migránsokból álló rablóbanda ezt használta ki. Több üzletet kifosztottak, erről posztoltak képeket és videókat is a közösségi oldalakon.

A The Liberal.ie nevű ír lap oldalán is megjelentek ezek a hivatkozások.

A legdurvább esetre Nyugat-Dublinban került sor .A bevándorlók egy markoló segítségével a helyi Lidl oldalát bontották meg, hogy kiszedhessék a széfjét.

 

Az épület később összedőlt.

 

 Mivel zárva volt, ezért senki sem sérült meg.

A széfet az út közepén bontották ki, szintén a lopott markolóval.

A migránsbűnözők hóakadályokat és barikádot emeltek az áruház körül. A rendőrség csak ezután jelent meg a helyszínen.

 

Az egyik bűnöző                FORRÁS: YOUTUBE.COM

 

A rablóbanda kövekkel és hógolyókkal dobálta meg őket. Mindössze 3 fosztogatót sikerült letartóztatniuk a nagyjából 30-ból.

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás