Tiszta Forrás
2019. augusztus 24.   
Névnap: Bertalan, Aliz

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

VIRGINIS MARIAE, PATRONAE HUNGARIAE, ORA PRO NOBIS! ~ ~ ♡ ~ ~ Angelus Domini nuntiavit Mariae. ~ ~ Et concepit de Spiritu Sancto. ~ ~ ~ AVE MARIA, GRATIA PLENA. ~ DOMINUS TECUM, ~ BENEDICTA TU IN MULIERIBUS, ~ ET BENEDICTUS FRUCTUS VENTRIS TUI: IESUS. ~ SANCTA MARIA, MATER DEI, ~ ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS, ~ NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTRAE. ~ AMEN. ~ ~ ~ Ecce Ancilla Domini. ~ ~ Fiat mihi secundum verbum tuum. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Et Verbum caro factum est. ~ ~ Et habitavit in nobis. ~ ~ ~ AVE MARIA… ~ ~ ~ Ora pro nobis Sancta Dei Genitrix. ~ ~ Ut digni efficiamur promissionibus Christi. Oremus. Gratiam tuam, quesumus, Domine, mentibus nostris infunde, út qui angelo nuntiante Christi Filii tui incarnationem cognovimus, per passionem eius et crucem ad resurrectionis gloriam perducamur. Per eumdem Christum Dominum nostrum. ~ ~ Amen. ~ ~ ~ ~ ÚRANGYALA ~ ~ ~ ~ Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát. ~ ~ És ő méhébe fogadá Szentlélektől szent Fiát. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA, MALASZTTAL TELJES. ~ AZ ÚR VAN TEVELED; ~ ÁLDOTT VAGY TE AZ ASSZONYOK KÖZÖTT, ~ ÉS ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE: JÉZUS. ~ ASSZONYUNK, SZŰZ MÁRIA, ISTENNEK SZENT ANYJA! ~ IMÁDKOZZÁL ÉRETTÜNK, BŰNÖSÖKÉRT, ~ MOST ÉS HALÁLUNK ÓRÁJÁN. ~ ÁMEN. ~ ~ ~ Íme az Úrnak szolgáló leánya. ~ ~ Legyen nékem a te igéd szerint. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ És az Ige testté lőn. ~ ~ És miköztünk lakozék. ~ ~ ~ ÜDVÖZLÉGY, MÁRIA… ~ ~ ~ Imádkozzál érettünk Istennek Szent Anyja. ~ ~ Hogy méltóak lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent malasztodat, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a feltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. ~ ~ Ámen. ~ ~

Jelen van

0 felhasználó
16 látogató

Látogatások

- ma: 698
- tegnap: 1157
2018.03.06. 17:15 JóB
Hozzászólások: 0

Emberi szabadságjogok - migráns módra

Emberi szabadságjogok - migráns módra

Markolóval fosztottak ki a migránsok Írországban egy bevásárlóközpontot

ORIGO    2018.03.05. 11:17

Az ír főváros, Dublin Tallaght nevű negyedében a hóvihar miatt megbénult egy egész városrész. A bevándorló bűnözők ezt kihasználva elloptak egy markolót, majd ezzel ledöntötték és kirabolták a helyi Lidlt.

A két napja tomboló ítéletidőt kihasználva zömében bevándorlókból álló rablóbandák láttak neki a helyi boltok módszeres fosztogatásának Írországban. Az esetről nemcsak a média, de maguk a tolvajok is büszkén osztottak meg felvételeket a Facebook-közösségi portálon. A legmerészebbnek az a csapat bizonyult, amelyik markológéppel rontott neki egy bevásárlóközpont oldalának, hogy kitépjék az ott található széfet. Mondanunk sem kell, az épület nem viselte jól a durva beavatkozást.

A történtekre a Pesti Srácok egyik Írországban dolgozó olvasója hívta fel a figyelmet.

Az egyik fosztogató         FORRÁS: YOUTUBE.COM

 

A szerda esti erős havazás miatt az ír kormány bejelentette, hogy Tallaghtban ideiglenesen leállítja a busz, a villamos és a repülőforgalmat.

Az ítéletidő következtében berázták a kerületi boltokat is.

A nagyrészt migránsokból álló rablóbanda ezt használta ki. Több üzletet kifosztottak, erről posztoltak képeket és videókat is a közösségi oldalakon.

A The Liberal.ie nevű ír lap oldalán is megjelentek ezek a hivatkozások.

A legdurvább esetre Nyugat-Dublinban került sor .A bevándorlók egy markoló segítségével a helyi Lidl oldalát bontották meg, hogy kiszedhessék a széfjét.

 

Az épület később összedőlt.

 

 Mivel zárva volt, ezért senki sem sérült meg.

A széfet az út közepén bontották ki, szintén a lopott markolóval.

A migránsbűnözők hóakadályokat és barikádot emeltek az áruház körül. A rendőrség csak ezután jelent meg a helyszínen.

 

Az egyik bűnöző                FORRÁS: YOUTUBE.COM

 

A rablóbanda kövekkel és hógolyókkal dobálta meg őket. Mindössze 3 fosztogatót sikerült letartóztatniuk a nagyjából 30-ból.

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás