Tiszta Forrás
2023. szeptember 30.   
Névnap: Jeromos

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Jelen van

0 felhasználó
20 látogató

Látogatások

- ma: 70
- tegnap: 144
2020.07.13. 22:00 JóB
Hozzászólások: 1

No comment

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
#1    2020.10.04.   17:34:05   Kriszta
“Egy férfi csak a menyasszonya és Isten előtt térdel!” – üzenték Hamiltonnak az orosz pilóták

2020-10-04Vitalij Petrov szerint óriási túlzás a Black Lives Matter póló.

Egyre több kritika éri a Forma1 sztárját, Lewis Hamiltont, amiért a létező összes eszközzel próbálja népszerűsíteni a Black Lives Matter mozgalmat és az Egyesült Államokból elterjedt térdeléssel történő tiltakozást. Most Vitalij Petrov volt orosz pilóta mondta el karakán véleményét a témában.

Petrov az orosz Championat nevű lapnak nyilatkozott a Forma-1 orosz futamát megelőzően, aki felesleges felhajtásnak minősítette a versenyek előtti kötelező performanszt. A Formula.hu összegzése szerint az ország első Forma-1-es pilótája a következőket mondta:

„Szerintem a Black Lives Matter-póló túlzás, mint ahogy az is, hogy mindenkit térdelésre szólítanak fel. A térdelést nem is tudom hova tenni, hiszen a mi hagyományaink szerint egy férfi csak két esetben ereszkedik térdre: a gyülekezetben Isten színe előtt, valamint amikor eljegyzi a jövendőbelijét.”

Petrov szerint az teljesen természetes, hogy az ember a követőit buzdítja, interjúkat ad, még az is, hogy megmozdulásokon vesz részt, vagy a kormányára próbál hatni. “De, hogy a Forma-1-ben mindenkit felszólítson… Szerintem a rajongók fele nem tudja ezt hova tenni.”

“Mi van akkor, ha egy pilóta kijelenti, hogy meleg? Mindannyian szivárványos zászlóban jelennek majd meg, vagy mindenkinek melegként kell tetszelegnie?”

Közben a FIA bejelentette, hogy a pilóták nem hordhatnak a versenyruhájuktól eltérő pólókat a futamokat követő dobogós ceremónia és az interjúk során. A rendelkezés szerint a versenyzőknek az overalljukban kell maradniuk, ami nyakig fel van húzva. Nem megengedett a derékig nyitott állapot sem. Hamilton a Toszkán nagydíjat követően egy olyan pólót vett fel, amin az szerepelt, hogy “tartóztassák le a rendőröket, akik megölték Breonna Taylort.”

A Hamilton által hivatkozott eset még év elején történt, amikor az Egyesült Államok egy letartóztatási paranccsal érkeztek ki Breonna Taylor házához. A nő párja tüzet nyitott a rendőrökre, amit a tisztek viszonoztak is. Ebben a tűzpárbajban vesztette életét a Taylor.

Forrás: Hetek