Tiszta Forrás
2023. szeptember 24.   
Névnap: Gellért, Gerda

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

Napi intelem: • • • Kerüljétek hát a hasztalan zúgolódást, óvjátok nyelveteket a rágalmazástól, mert a titkos beszéd sem marad büntetlen, s a száj, amely hazudik, megöli a lelket. (Bölcsességek könyve 1.11 ) • • •

Jelen van

0 felhasználó
24 látogató

Látogatások

- ma: 27
- tegnap: 114
2022.03.21. 09:00 JóB
Hozzászólások: 0

Soros-akta: Bohár György filmje

Soros-akta: Bohár György filmje

Bohár Dániel Soros-akta című filmjéből – amelyet szombaton mutatott be a Pesti TV – kiderül, a nyílt társadalmat hirdető milliárdos spekuláns hogyan irányít politikusokat, szervezeteket, országokat, hogyan akarja eltörölni a nemzeteket és a patrióta politikai tömörüléseket, hogyan avatkozik be választásokba és országok jövőjébe.

És részletesen megismerhetik a spekuláns OTP elleni két támadását is, amit itthon ki lehetett védeni – írja a Pesti Srácok alapján a Magyar Nemzet.

 

 

Egész életében a nyitottságot hirdeti, mégis hatalmas betonfalakkal veszi körbe magát egyesült államokbeli luxusotthonában Soros György. A Pesti TV riportere elutazott a New York mellett található Long Islandre, hogy személyesen keresse fel a magyar származású amerikai milliárdost. Hogy mi történt a látogatás során? A filmből ez is kiderül.

Van egy új Ukrajna...

Az egy év alatt elkészült filmben az alkotók forgattak New Yorkban, Washingtonban, Londonban, Brüsszelben és Budapesten is. Neves szakértőket, politikusokat és Soroshoz közel álló embereket szólaltattak meg vagy próbáltak szóra bírni. Az életrajzi dokumentumfilmnek aktualitása is van, hiszen Soros György már 1989 óta aktívan kiveszi a részét az ukrán események alakulásából. Több üzleti érdekeltsége is van az országban.

 
 

Soros György meglepő őszinteséggel vall arról a Soros-akta című filmben, hogy számára a pénzkeresés már nem probléma, ugyanis nem ő, hanem „mások szenvednek" a pénzért. Soros pedig már csak haszonélvezője a megteremtett dollármilliárdoknak.

 

Ismert, korábban a PestiSrácok.hu adta ki magyarul Andreas von Rétyi George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című könyvét, amely a mai napig elérhető és megvásárolható a könyvesboltokban és a PestiSrácok.hu-n. A könyvhöz Szarvas Szilveszter, a portál és a Pesti TV hírigazgatója írta a magyar előszót, megállapítva, hogy Soros György a teljes magyar közéletet átszövi.

Soros hálója természetesen a teljes magyar közéletet is átszövi, a milliárdos keze a sajtótól kezdve a civil szférán át a pártokig is elér. Magyarországon 2010 után gyakorlatilag az összes kormányellenes, kormánybuktató szándékú tüntetésre, akcióra rácsatlakoztak Soros hazai kitartottjai. A spekuláns dollármilliárdokkal felfegyverkezve, tele civil szervezetekkel és az amerikai külügyminisztérium jóakaratú beleegyezésével tökéletesen alkalmassá válik arra, hogy megbuktasson olyan kormányokat, amelyek üzleti érdekeivel ellentétesek

– írta Szarvas Szilveszter a könyv előszavában.

 

Archívum

Hozzászólások

Ide írhatja hozzászólását...
A hozzászóláshoz jelentkezzen be!
Még nem érkezett hozzászólás