Tiszta Forrás
2022. május 27.   
Névnap: Hella

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

NAPI EVANGÉLIUM: 2022-05-27 ~ ~ ~ ~ Bizony, bizony mondom nektek, hogy ti sírtok majd, és jajgattok, a világ pedig örvendeni fog. ~ ~ Ti szomorkodtok majd, de szomorúságotok örömre fordul. ~ ~ Az asszony is, amikor szül, szomorkodik, mert eljött az ő órája; amikor azonban megszülte a gyermeket, már nem emlékszik a szorongatásra az öröm miatt, hogy ember született a világra. ~ ~ Most ti is szomorkodtok, de újra látlak majd titeket, a szívetek örülni fog, és örömötöket nem veszi el tőletek senki. ~ ~ S azon a napon már semmit sem kérdeztek tőlem. ~ ~ Bizony, bizony mondom nektek: Amit csak kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek. /Jn 16,20-23a/ ~ ~ ~ ~ Ezek az evangélium igéi.

Jelen van

0 felhasználó
15 látogató

Látogatások

- ma: 80
- tegnap: 193

Jogi nyilatkozat

Az oldalon megjelent tartalmakat,- híreket, cikkeket, hang- és képanyagokat - átvenni és felhasználni kizárólag a tiszta-lap főszerkesztőjének írásos engedélyével lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt.

Az átvett anyag esetében fel kell tüntetni az eredeti szerzőt, ill. szerkesztőt, valamint a tiszta-lap.hu hivatkozást.  

A forrás megjelölésének hiányából származó kárért a felhasználó közvetlenül felel.