Tiszta Forrás
2017. június 25.   
Névnap: Vilmos, Viola

Laudetur Jesus Christus!

Te öntöd a források vizét patakokba, a hegyek közt csörgedeznek.
Inni adsz a mező vadjainak, a szomjas vadszamár merít belőlük.
Az ég madarai partjaikon laknak, az ágak közt zengik énekük.
A hegyeket kamráid vizéből öntözöd, eged gyümölcsével a földet jóltartod.
Füvet nevelsz az állatoknak, és növényeket, hogy az ember jóllakhasson; hogy a földből kenyeret nyerjen. (Zsolt 104.10 – 14.)

De aki abból a vízből iszik, amelyet én adok, az nem szomjazik meg soha többé, mert a víz, amelyet én adok, örök életre szökellő vízforrás lesz benne." (Jn 4.14)

SZENTLECKE: 2017-06-25 ~ ~ ~ ~ A bűn egy ember által lépett a világba, és a bűn következményeként a halál. Így a halál minden ember osztályrésze lett, mert mindnyájan bűnbe estek. ~ ~ Volt a világon bűn a mózesi törvény előtt is, de a bűn, ha nincs törvény, nem számít bűnnek. Ám a halál mégis uralkodott Ádámtól Mózesig azokon is, akik nem vétkeztek mint Ádám, aki az Eljövendőnek előképe. ~ ~ A kegyelem hatása azonban nem olyan, mint a bűnbeesésé. Mert ha egynek bűnbeesése miatt sokan meghaltak, Isten kegyelme és az egy embernek, Jézus Krisztusnak irgalmából nyert ajándék még inkább kiárad sokakra. (Róm 5,12-15) ~ ~ ~ ~ Ez az Isten igéje.

Jelen van

0 felhasználó
28 látogató

Látogatások

- ma: 219
- tegnap: 525

Jogi nyilatkozat

Az oldalon megjelent tartalmakat,- híreket, cikkeket, hang- és képanyagokat - átvenni és felhasználni kizárólag a tiszta-lap főszerkesztőjének írásos engedélyével lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt.

Az átvett anyag esetében fel kell tüntetni az eredeti szerzőt, ill. szerkesztőt, valamint a tiszta-lap.hu hivatkozást.  

A forrás megjelölésének hiányából származó kárért a felhasználó közvetlenül felel.